Mustafa Ekmekcioğlu

Mustafa Ekmekcioğlu

Başaramadılar, başaramayacaklar

Başaramadılar, başaramayacaklar

Tarih boyunca yaşananlara bir göz atacak olursak, ne zaman ülkemiz belli bir atağa başlayınca birileri bu gidişe çomak sokmaya çalışmaktadır. Çünkü Türkiye’nin ilerlemesi ve mazlum uluslara örnek olmasını bir türlü hazmedemezler.

1 Kasım seçimlerinin ardından Filistin’de, Libya’ ve diğer bazı Arap ülkelerinde ellerinde Türk bayrakları ile sokaklara dökülen Müslüman kardeşlerimizin görüntüsü, Avrupalıları rahatsız etmektedir.

Türkiye’nin derlenip toplanıp ayağa kalkacak olmasından korkan Avrupalı ülkeler, vakti ve zamanı gelince uygulamaya koymak için Türkiye planları yapmaktadır. Ülkelerinde de Türk ve Türkiye düşmanlığını nesilden nesile aktarmaktadırlar.

Türkiye’nin ilerlemesine engel olmak adına çeşitli tezgahlar kuran batılı ülkeler, milliyetçi gözüküp ırkçılığı körüklemeye çalıştılar.Dinci gözüküp mezhepciliği yaymaya çalıştılar. Hatta sosyalist olup kapitalizme saldırdılar.Ülkemizde kardeşi kardeşe kırdırmaya çabaladılar.

Bu kutsal topraklarda kin ve nefret duygusunu ekmeye çalıştılar. Ancak başaramadılar. Milletimizin sağduyusu buna müsaade etmedi. Birlik ve beraberliğini korudu. Kardeşçe yaşamanın huzurunu gösterdi.

Son olarak ta 1 Kasım seçimlerinde istikrar ve huzurdan yana oylarını kullanan Türk Milleti, düşmanlarını sevindirmedi. Türkiye’nin mega projeler ile ilerlemeye çalışmasını hazmedemeyen haçlı zihniyeti elinden geleni bundan sonra da yapacaktır.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mustafa Ekmekcioğlu Arşivi
SON YAZILAR