Mustafa Ekmekcioğlu

Mustafa Ekmekcioğlu

Buruk seçim oldu

Buruk seçim oldu

Geçtiğimiz gün Ak parti’nin önemli bir ismi ile kısa bir görüşme yapma imkanımız oldu. Doğal olarak söz dönüp dolaşıp 7 Haziran seçimlerine geldi. Konya il teşkilatı olarak çok güzel çalışmalara imza attıklarını ifade ederek  seçim sonuçlarını buruk karşıladıklarını söyledi.

AK parti olarak yönetim, gençlik, hanımlar ve gençlik kolları ile birlikte milletvekili adaylarımızla çok gayret gösterdik diyerek sözlerine devam eden bu önemli isim,  seçim sonuçlarında ülke genelinde yüzde 41 oy almalarını vatandaşın kendilerine “sarı” kart göstermesi olarak yorumladı.

Ülke genelinde yüzde 41 oy alınmasının ardından yapılan çeşitli toplantılarda vatandaş bize ne demek istedi diye konuyu enine boyuna tartıştıklarını da ifade etti. “ Milletimizin bize ne demek istediğini nerde eksiğimiz olduğunu özgüven içinde değerlendirdik. Önümüzde erken seçim veya koalisyon ne olursa Konya  teşkilatı olarak önümüzde ki zamanlarda atacak adımlarımızı plandık.” Açıklamasında bulundu.

Gündemi de değerlendiren bu önemli isim  “Birileri kaos senaryoları üretmeye çalışıyor. Seçim döneminde barış güvercini uçuranlar, bağlama çalanlar seçim sonrası ellerine bağlama yerine silah alıyorlar. 13 yıldır millet için çalışıyoruz, gece gündüz çalışıyoruz. Bizim bir duruşumuz var bir kişi devletine silah atıyorsa veya karşı geliyorsa karşısında dururuz. Koalisyon görüşmeleri devam ediyor. Muhalefet yan çizecek ve biz Erken seçime gideceğiz. Yarın seçim olacakmış gibi bir ve beraber olarak sandık önümüze ne zaman gelecekse seçim için hazırlanıyoruz” ifadelerini kullandı.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mustafa Ekmekcioğlu Arşivi
SON YAZILAR