Mustafa Ekmekcioğlu

Mustafa Ekmekcioğlu

Başaramayacaklar

Başaramayacaklar

Dev projeler hayata geçirildikçe ve bazı dünya çapında  projeler için başlama işareti verilmeye başlandıkça, şer odaklarında da hareketlilik artıyor. Türkiye’nin önünü kesmek isteyenler çareyi terörü tırmandırmakta buluyor.

 

Yepyeni bir sivil anayasa ile yürüyen değil koşan bir Türkiye’yi hayata geçirmek isteyen Hükümet’in yavaşlaması için ellerinden geleni ardlarına koymuyorlar. Bu konuda da şer odaklarının ellerindeki en büyük argümanda hiç şüphesiz ki terör.

 

PKK başta olmak üzere PYD, DHKP-C, MLKP ve paralel yapı başta olmak üzere el birliği içerisinde yeni algılarla ülkeyi kaos ortamına çekmeye çalışıyorlar. İçimizdeki hain işbirlikçilerde bu oyuna bilerek veya bilmeden alet oluyorlar.

 

30 yıldır bu ülkenin mukaddes toprakları üzerinde terör eylemleri yaparak insanları huzursuzluğa sevk etmeye çalışanlar, bunu başaramadılar. Hatta bu ülkenin topraklarından bir karış bile alamadılar. Bütün bunları bilmelerine rağmen yine de eylemlerini devam ettiriyorlar.

 

 

Bugün kol kola girenleri gördükçe, memlekette yıllarca nasıl bir oyunun sergilediğini, algıların nasıl yönetildiğini daha iyi anlıyoruz. Oyun üstüne oyun kuruyorlar.  Cumhurbaşkanı'nın sıradan bir ABD ziyaretini dahi tiyatroya çevirmek istediler, tutmadı.

Sırada ne var bilmiyoruz. Fakat bildiğimiz bir şey var ki hiç ders almıyorlar.

 

Bu ülkede yaşayan insanlarımız size karşı ne gerekiyorsa hepsini yapacaklardır. Şehit kanları ile sulanmış bu topraklarda emellerinize ulaşamayacaksınız. Bu vatanın evlatları sizi ve ardınızdaki kirli elleri biliyor ve vatanına kanının son damlasına kadar sahip çıkıyor.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mustafa Ekmekcioğlu Arşivi
SON YAZILAR