Mustafa Ekmekcioğlu

Mustafa Ekmekcioğlu

Aydın ve sanatçı yetiştiremiyoruz.

Aydın ve sanatçı yetiştiremiyoruz.

Şimdi başlığa bakarak bir çok kişi isyan edecek ama maalesef gerçek bu. Her gün yazılı basında veya görsel basında aydın havasıyla ahkam kesenler, ülkelerine ve milletimize yabancıdır. Şayet öyle olmasa terör örgütü PYG için bildiri yayınlamazlar.

 

Ülkemizin gerçeğinden, dilinden ve geçmişinden yabancı bazı kişiler, kendilerince ahkam kesmeye çalışmaktadır. Yaşanan terör olayları ve dökülen onca şehit kanına rağmen hala daha terörü ve teröre destek verenleri öven sözde aydınlarımız ve sanatçılarımız var.

 

Yıllardır öğrendikleri ya da bazı unsurlar tarafından kendilerine öğretilenleri milletimize aktarmak adına çalışan sözde aydın ve sanatçılar, ülkem insanı için yorulmamış, onların geleceğini merak etmemiş, hatta onları sevmemiş kişilerdir.

 

Gerçek anlamda vatansever, ülkesine bağlı ve ülkesi için çalışanları ayrı tutuyorum. Zaten o kişileri vatandaşlarda çok iyi biliyor. Benim sözüm televizyonlara çıkarak milletin gözünün içine bakarak yalanları dikte etmeye çalışanlaradır.

 

Aydın ve sanatçı geçinen bu kişiler, hiç gitmedikleri yerler için oturdukları yerden  konuşmayı çok seviyorlar. Hatta bu kişiler gazete sayfalarında ahkam kesmekten ya da televizyon ekranlarında gerdan kırmaktan vazgeçmiyorlar.

 

Mahalle bakkalında ekmeğin fiyatını bilmeyenler ekonomi konuşuyor. Bir kere bile güneydoğuya gitmeyenler bu bölgede yaşananlarla ilgili olarak güvenliği konuşuyor, vatanı için kılını kıpırdatamayanlarsa vatanın geleceği adına ahkam kesiyorlar.

 

Ülkemizde yaşanan böylesine kritik bir dönemde sözde aydın ve sanatçı yerine, vatanına, milletine, birliğe, beraberliğe, kardeşliğe ve sevgiye dayalı bilgiler ve söylemler verecek kişilere ihtiyacımız vardır. Ruhunu, bilgisini ve sanatını satmış sahte aydın ve sanatçıya ihtiyacımız yok.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mustafa Ekmekcioğlu Arşivi
SON YAZILAR