Mustafa Ekmekcioğlu

Mustafa Ekmekcioğlu

Aman dikkat!

Aman dikkat!

Son günlerde bazı uyanıklar değişik bir pazarlama şekli ile halka mal satmaya çalıştıkları  haberleri duyulmaya başladı..  Vatandaşlar özellikle Selçuklu ilçesi tarafında bulunan  evlere gelen pazarlamacılar tarafından kandırıldıklarını söylüyor.

Kendilerinin yeni bir mağaza açacaklarını söyleyen pazarlamacılar, burada ayrıca hediye çekilişi yapacaklarını ve hediye  çeklerini kabul etmelerini söylüyor. Vatandaşlar da açılacak mağaza için hediye çeklerini alıyorlar.

Ancak pazarlamacılar hediye çeklerinin ardından daha başka ürünleri de pazarlamaya çalışıyorlar. Çeşitli ev elektronik malzemesini de satmaya çalışan pazarlamacılar, insanların dalgınlıklarından da faydalanıyorlar.

Daha sonra evin önüne getirdikleri malzemeleri sadece teslimat tutanağını imzalayarak kendilerine teslim eden pazarlamacılar, daha sonra da gidiyorlar. İşin içinde iş olduğunu anlayan vatandaşların daha sonra verilen telefonu aramalarında da satılan malı geri alamayacaklarını ve bunu ödemeleri konusunda uyararak geri almayı reddediyorlar.

Bu konuda çokca rahatsız olan vatandaşlar ilgililerin yardımcı olmalarını, kendilerinin kandırılarak bazı malzemelerin satıldığını söylüyorlar. Aman kapıdan satış yapan bu uyanıklara karşı son derecede duyarlı olunuz.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mustafa Ekmekcioğlu Arşivi
SON YAZILAR