Mustafa Ekmekcioğlu

Mustafa Ekmekcioğlu

Almanya önce kendisine baksın

Almanya önce kendisine baksın

Ermeni soykırım safsatasına parlamentosuna getiren ve yapılan oylamayla soykırımı kabul eden Almanya için birkaç gündür dediğimizi bırakmıyoruz. Büyükelçimizi çağırdık, beyanat üzerine beyanatlar vermekteyiz.

 

Aslında Almanya’dan önce 28 ülke daha soykırım yasalarını parlamentolarından geçirdi. Bir de Almanya geçirsin bakalım. Bizde bir söz var ya “dinime söven bari Müslüman olsa” diye. Almanya’nınki de aynı o misal. Önce kendi yaptıkları katliamlara baksınlar bir kere. Ayrıca esir kamplarında, fırınlarda ve kırsallarda ölen milyonların hesabını versinler.

 

Türkler soykırım yapmamıştır. Ancak içimizdeki hainler ile birlikte hareket eden Almanya parlamentosu bu tasarıyı kabul etmiştir. Bizce çok fazla da bir mana ifade etmez. Biz ne yapıp yapmadığımızı çok iyi biliyoruz. Birkaç tarihçi geçinen züppenin ortaya attığı bu gülünç iddiayı kesinlikle kabul etmiyoruz.

 

Ancak bunun için bu kadar çok feryat edilmesini de anlamış değilim. Sözde soykırımı kabul eden 28 ülkenin ardından Almanya 29.ncu ülke olmuştur. Bu bizim için çok ta önemli değildir. Çünkü hemen her konuda Almanya bize göbekten bağlıdır. Yapacaklarımızı veya bu karar karşısında alacağımız kararları iyice düşünüp ortaya çıkmalıyız.

 

Almanya’da yaşayan vatandaşlarımız bu ülkedeki bankalarda yatan hesaplarını çektikleri anda Alman ekonomisinin düşeceği durumu bilmek için kahin olmaya gerek yok. Burada yaşayan vatandaşlarımızda bunun bilincinde. Bir sürü feveran etmeye ve ulu orta beyanat vermeye gerek yok. Biz dediğim gibi büyük ülkeyiz. Büyüklüğümüze göre hareket etmeliyiz. Gürültü patırtı çıkarmadan ne yapacaksak sessiz ve sakin bir şekilde yapmalıyız. O Şekilde yapmalıyız ki Almanlar karar aldıklarına yüzlerce kere pişman olsunlar.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mustafa Ekmekcioğlu Arşivi
SON YAZILAR