Mustafa Ekmekcioğlu

Mustafa Ekmekcioğlu

Alçakça saldırı

Alçakça saldırı

Türkiye’nin kalbi Başkent Ankara, yine kanlı bir terör eylemine sahne oldu. Ülke düşmanı hainler alçakça bir bombalı saldırı düzenleyerek 37 vatandaşımızın hayatını kaybetmesine neden oldular.

 

Güneydoğu illerinde kahraman güvenlik güçlerimizin karşısında yok olmaya yüz tutan satılmış hainler, Ankara’da bir kere daha ortaya çıkarak masum insanları hedef aldılar. Ancak şunu unutmasınlar terör saldırılarının hiçbir şekilde Türkiye’nin kardeşliğini, birlik ve beraberliğini bozamayacaktır.

 

 

Mesele, yalnızca aşağılık bir terör meselesi değildir. Hedef aldıkları istiklalimizdir. Milletimizin bundan önce olduğu gibi bundan sonrada terör saldırıları karşısında dik duruşundan taviz vermeden sabır, metanet ve kararlılıkla bu kara günleri aşarak yoluna devam edeceğine inancımız tamdır.

 

Terörün,terör örgütlerinin ve teröristlerin rengi, dili, vatanı, dini, mezhebi, ideolojisi, hedefi ne olursa olsun teröre karşı birlik olmalıyız. Ama, ancak, fakat ve lakin demeden hep birlikte teröre, terör örgütlerine, teröristlere, terör eylemlerine, kan ve şiddete hayır demeliyiz.

 

Alçak terör saldırıları karşısında ülkemizi hedef alan hain odaklar ve maşaları en ağır biçimde cezalandırılacaktır. Gizli açık, dolaylı dolaysız bu saldırının yanında duranlar, en az kendisini patlatan canlı bomba kadar terörizmin hizmetinde olanlardır.

 

Masum vatandaşlarımızı hedef alan bu saldırıyı lanetliyor, şunun çok iyi bilinmesini istiyoruz. Baki olan vatan ve millettir, bu yolda mücadeleye ve dimdik yürümeye devam edeceğiz. Bu alçaklığı yapanlarda yok olup gidecek. Bir kez daha terör saldırısında hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına başsağlığı, yaralılar acil şifalar diliyorum.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mustafa Ekmekcioğlu Arşivi
SON YAZILAR