Mustafa Ekmekcioğlu

Mustafa Ekmekcioğlu

Ak Parti’de durum…

Ak Parti’de durum…

7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan genel seçimlerde milletvekili aday adayı olacaklar için istifa tarihine adım adım yaklaşılıyor. Konya  AK Parti’de de “Kimler aday adayı olur” şeklinde parti kulislerinde ve şehrin  sokaklarında çeşitli isimler gündeme getiriliyor. Parti kulislerinde ve şehirde  mevcut milletvekillerinden çok azı aday gösterilecek şeklinde bir düşünce hakim. Bu düşüncenin geçerliliğini ‘zaman her şeyin ilacıdır’ diyerek herkes bekleyip görecek.

AK Parti’nin yeni İl Başkanı Musa Arat’ın  elini güçlendirecek, şehirde  parti adına temsilcisinin kendisi olduğunu bilip ona göre teşkilatlarının emrinde, halkın beklentilerine cevap verecek milletvekili şart oldu. Seçilecek milletvekilleri kendileri ile ortak ses çıkarmayıp, şehrin beklentilerine cevap verecek uğraş içerisinde olmadıktan sonra, kimliği, kişiliği, bilgi birikimi, sahip olduğu tecrübe tartışılmayacak olan Arat ve yönetimi ne kadar çırpınırsa çırpınsın. Beklentiler cevap bulmazsa kimse Arat ve yönetimini suçlamasın. İstenilenler gerçekleşmezse milletvekili sıralamasını ve tercihleri yapan Genel Merkez bu işin sorumlusu olur.

İl Başkanı Musa Arat  ile yenilenen teşkilat, yeni milletvekili kadrosu ile yola çıkacak gibi gözüküyor. Kendisi ile görüştüğümüz Musa Arat, bu seçimlerde özellikle gençlere ve kadınlara daha bir önem vereceklerinin altını özellikle çiziyor. Konya misyonunu sırtlayacak, halkın beklentilerine cevap verecek ve mevcut yönetimle omuz omuza çalışacak adaylarla yola devam etmek isteniyor. Sonuç olarak AK Parti Konya’da yeni vizyon ve yeni yüzlerle milletvekilliği seçiminde meydanlarda oy isteme turlarına başlayacak gibi sanki. Haziran’a çok zaman var. Gelişmeler ve istifa eden isimleri gördükten sonra milletvekilliği için kimin daha fazla şanslı olduğunu tekrar değerlendirme fırsatı bulacağız. 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mustafa Ekmekcioğlu Arşivi
SON YAZILAR