Mustafa Ekmekcioğlu

Mustafa Ekmekcioğlu

Amaçları hizmet mi?

Amaçları hizmet mi?

Hepinizin de bildiği gibi, milletvekilliği aday adayı olacak kamu personeli ile sivil toplum örgütü mensuplarının istifası için bugün son gün. Bugün çok sayıda ve sürpriz istifalar ile karşılaşabiliriz.

Ancak konumuz bu değil. Konumuz milletvekilliği aday adayı için başvuran bazı kişilerle ilgili. Şimdiye kadar köşe bucakta duran ve sesi çıkmayan çok sayıda kişi milletvekili aday adayı olmak için parti kapılarına koşacak.

İlerleyen zaman içerisinde aday adaylarının çırpınışlarını, kendilerini vatandaşa ve partililere gösterme uğraşılarını, parti yönetimlerine yaranma girişimlerini hep birlikte göreceğiz. Hepsinin amacının hizmet etmek olduğunu görerek, hayretler içerisinde kalacağız.

Milletvekili aday adayı olanlar hemen kendisini anlatmaya başlayacak. Gazeteler aday adaylarının sloganları ile dolacak. Bilgi birikimimi sizinle paylaşacağım. Halka hizmet için sizlerin emrindeyim vs.

Anlayacağınız şimdiye kadar kendisi için çalışan milletvekili aday adaylarının bazıları halkı için kafa yoracak. Aslında güzel de olacak. Şehrin ve bölgenin kalkınması adına proje(!) sunacaklar ve halka kendilerini tanıtacaklar.

Tabi bütün milletvekili aday adayları böyle değil. İçlerinde gerçek anlamda hizmet aşkı olanlar var. Onları bu tür düşüncede olanlardan ayırırım. Ancak makamını ve terfisini sağlamak adına sıralamaya giremeyeceğini bile bile aday adayı olanlar için bütün bu yazdıklarım.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mustafa Ekmekcioğlu Arşivi
SON YAZILAR