Mustafa Ekmekcioğlu

Mustafa Ekmekcioğlu

Ak Parti halkın içinde

Ak Parti halkın içinde

Ak Parti Genel Merkezi tarafından Türkiye’de ilk defa uygulanan STK’lar temayül yoklaması bütün ülkede olduğu gibi Konya’da da büyük bir sağ duyu içerisinde tamamlandı. AK Parti’nin milletvekilli adaylarını belirlemek için sivil toplum kuruluşları ile yaptığı temayül yoklamasında bazı hususlar dikkat çekti.

Birincisi, AK Parti  aday belirleme sürecini halkla beraber götürmektedir. İkincisi,  Temayül yoklamalarının AK Parti’nin adaylarını tavandan atamadığını göstermesi bakımından da önem kazanmaktadır.

Artık görüldü ki, AK Parti temayülleri önemsiyor. Tüm delegeler, mahalle başkanları, yönetim kurulları, gençlik ve kadın kademeleri ile temayül yapıldı. Kamuoyunda anketler yapıldı. Tüm aday adayları ile mülakat gerçekleştirildi. Şimdi de temayül yapıp sivil toplum kuruluşlarına soruluyor. Bu AK Parti’nin aday belirlemedeki kriterlerini gösteriyor

AK Parti hiçbir çalışmasını halkın fikrini almadan yapmıyor. Tüm bu çalışmalar bunun için. Halkın istediği kişilerin meclise girmesi içindir. Halkın fikrinin mecliste olması içindir. Bu anlamda Konya’da  gerçekleşen temayül yoklamasına katılan STK’lar üzerine düşeni yapmıştır.

Bundan sonra son sözü Genel Merkez organları söyleyecektir. Ancak yapılan bunca temayül, anket ve akil kişi görüşleri de kulak ardı edilmeyecektir. 7 Haziran seçimlerinde Konya’yı en iyi temsil edecek kişiler listedeki yerini alacaktır.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mustafa Ekmekcioğlu Arşivi
SON YAZILAR