Mustafa Ekmekcioğlu

Mustafa Ekmekcioğlu

Ak Parti 6. Olağan Kongresi’nde buluşalım.

Ak Parti 6. Olağan Kongresi’nde buluşalım.

Ak Parti Konya İl Başkanlığının 6. Olağan İl Kongresi 3 Mart Cumartesi günü yapılacak. Ak Parti Konya İl Başkanlığı bununla ilgili çalışmalarına başlayarak davetiyeleri dağıtmaya başladı bile. İl Başkanlığına Hasan Angı’nın tek aday olduğu kongrenin, büyük bir coşku içerisinde yapılması bekleniyor.

Çok büyük bir ihtimalle Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılımı ile yapılacak olan 6. Olagan il Kongresi Büyükşehir Belediyesi Spor ve Kongre Merkezi’nde ve çok büyük bir katılımla yapılacaktır.

Hemen her seçim öncesinde Konya’yı es geçmeyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kongreye katılarak Konya’ya verdiği önem ve değeri bir kere daha gösterecektir. İslam coğrafyasının,  Türk dünyasının lideri ve mazlumları sesi Cumhurbaşkanımız, Başkomutanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ında katılmasını beklediğimiz kongreye hep birlikte gitmemiz gerektiğini düşünüyorum.

3 Mart Cumartesi günü yapılacak olan kongrede Dünyaya karşı verdiği mücadeleye tam destek verdiğimizi, liderimizin arkasında durduğumuzu göstermek açısından oluşturacağımız kalabalık çok önemli.  Her seçim dönemlerinde Cumhurbaşkanımız Konya’ya  geldiğinde yüzbinlere ulaşan kalabalıkla karşılandı. Konya’da  ilk günden beri Reis’inin arkasında durdu. Bu kez daha kalabalıkla duralım. Eşimizi dostumuzu kolundan tutup, büyük dava adamını, dünya liderini karşılamaya gidelim.

Ortadoğu’da oynanan kirli oyunu bozmak için, Afrin’deki masum halkı terör örgütlerinden kurtarmak için; Münbiç harekatının önünü açmak için; Alçak, hain FETÖ Terör örgütüyle mücadeleye destek vermek için; Ambargo uygulayıp siyasi oyun yapan Avrupa ülkelerine tokat gibi cevap vermek için; FETÖ elebaşısını elinde tutup, terör örgütlerine binlerce tır silah gönderen ABD’nin karşısında olduğumuzu bildirmek için; Mazlumların acılarına ortak olup onların sesini tüm dünyaya duyurmak için; Başkomutan’ın dik duruşunun tüm İslam ülkeleri liderlerine örnek olması için; Kudüs’ün Filistinlilerin olarak kalması için; Reisin yanında yer almamız gerekiyor.

Afrin harekatı, Fırat Kalkanı harekatı yakında başlayacak Münbiç Harekatı karşısında Batı sesini çok çıkartamıyor. Neden biliyor musunuz? Türk Milletinin ne kadar destek verdiğini, bu halkın harekatın arkasında olduğunu görüyor.İşte Türk milletinin özelliği Başkomutanının yanında yer almasıydı, Allah’a şükür birlik ve beraberliğimizi bozamadılar.

Başarılı bir İl Başkanımız var, çalışkan bir Büyükşehir Belediye Başkanımız var, kalbi Konya  için atan bir Genel Başkan Yardımcımız var. Memleketi için mesai gözetmeyen 11  milletvekilimiz var. Bu insanlar kolay yetişmiyor, aynı zamanda seçilmişlerimize verdiğiniz destek, bu hizmetlerin önünü açıyor. Cumhurbaşkanımız geldiğinde seçilmişlerimize vereceğimiz destek, daha büyük hizmetlerin de önünü açacak. Gelin 3 Mart Cumartesi günü Saat:13.00’de Büyükşehir Belediyesi Spor ve Kongre Merkezinde olalım.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mustafa Ekmekcioğlu Arşivi
SON YAZILAR