Mustafa Ekmekcioğlu

Mustafa Ekmekcioğlu

Ahmet Şan sürprizi

Ahmet Şan sürprizi

7 Haziran 2015 tarihinde  yapılacak olan milletvekilliği genel seçiminde aday adayı olacak AK Partililerin başvuruları dün itibariyle sona erdi. 183 aday adayının milletvekilliği için aday adayı olduğu sürecin ardından, şimdi gözler aday olacaklara çevrildi.

183 kişilik aday adayı  listesi  içerisinde sürpriz isimlere de rastlamak mümkün. Mesela  eski İl Başkanı Ahmet Sorgun’un aday adayı olmaması şaşkınlık yarattı. Özellikle son gün müracaatını yapan Torku Konyaspor Başkanı Ahmet Şan ismi dikkat çekmektedir. Daha sonra  üç dönem şartına takılan Kerim Özkul ile Harun Tüfekci haricindeki mevcut dokuz milletvekilinin de aday adayı olması dikkat çeken özelliklerden bir tanesi.

Çalışmaları, başarısı ve spor aşkı ile bütün Konya’nın tanıdığı Ahmet Şan’ın adaylığı özellikle gençler arasında büyük yankı uyandırdı. Zor günlerin adamı olarak bilinen Başkan Ahmet Şan, şimdi edindiği tecrübe ve bilgileri milletin hizmetine sunmaya hazırlanıyor.

183 aday adayının arasında 20 engelli vatandaşımızın milletvekilliği aday adayı olması, aslında AK Parti’nin ne kadar geniş bir kitleyi kucakladığının da bir işaretidir. Bu seçimlerde gençlere ve bayanlara özel önem veren AK Parti, engelli vatandaşlarımızdan bir veya bir kaçını listeye alırsa şaşırmamak gerekir. Aday adaylığı için başvuran herkese bol şanslar dilerim…

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mustafa Ekmekcioğlu Arşivi
SON YAZILAR