Hasan Hüseyin GÜLCAN

Hasan Hüseyin GÜLCAN

Hey gidi günler hey!

Hey gidi günler hey!

Zaman ne çabuk geçiyor… Ömür dediğin bir varmış bir yokmuş, göz açıp kapayıncaya kadar... Ömür geçtikçe insan geçmişe doğru bakıyor. Acısı ile tatlısıyla geçirdiği ömrün muhakeme ve muhasebesini yapıyor.

 

Gazetecilik hayatı ve Anadolu’da Bugün Gazetesi hayatımın en önemli dönüm noktası… Deyim yerindeyse Anadolu’da Bugün Gazetesi ile gençliğim geçti ve orta yaş sınıfına geçiş yaptım.  Ama gerçek yaşım ne olursa olsun gazetemizin 3. yaşına girdiği gibi hep genç, hep azimli ve hep heyecanlıyım...

 

Anadolu’da Bugün Gazetesi hayatımın bir parçası oldu ve olmaya da devam ediyor. Neler gördük neler yaşadık. 3 sene önce çıkan ilk sayımız ve gazetemizin ilk nüshası gazetemizin hala başköşesini süslüyor.

 

Anadolu’da Bugün Gazetesi ile sadece yerel gazetecilik değil, ulusal ve uluslararası gazetecilikte yaptık zaman zaman. Gazetecilikle yetinmeyerek internet haberciliğine el atıp, Türkiye’nin ve dünya’nın birçok yerinde okunur, takip edilir ve tanınır olduk.

 

Yaş günleri gösterişli, eğlenceli bir şekilde kutlanır. Gerek insan, gerekse de kuruluşların yaş günleri farklı kutlanmalı, geçen zamanın değerlendirilmesi başarılı olup olmadığı ve gelecek yılın nasıl başarılı olabileceği üzerinde fikirler üretilmeli.

 

İnsanlar için yaş günlerinin ayrı bir önemi vardır. 4 Mart 2013 tarihi gazetemiz için çok önemli bir gündür. Gazetemiz 4 Mart 2013 günü Konya’da yayınlanmaya başladı. Gazetemiz bugün 3 yılı geride bırakıp 4. yıla girdi.  3 yıllık geçmişin muhasebesini yapmak için geriye doğru baktığımda bazen duygulanıyor, bazen üzülüp bazen de keyifleniyorum. Ama en önemlisi iyi ki gazetecilik yapıyorum ve iyi ki bu ailenin içerisindeyim diyorum.

 

3 Yıl nasıl geçti diye kendime sorduğumda göz açıp kapayıncaya kadar gelip geçti. Bu gazete ile 3 Yıl içinde her gün bir birinden önemli haber ve yazılarla tarihe notlar düştük ve zamana noterlik görevini yaptık. Sadece Konya’da değil, Anadolu’da Bugün Gazetesi ile birlikte Türkiye ve Dünyayı da takip edip Osmanlı coğrafyası, Türk Dünyası ve İslam Medeniyet coğrafyası ile ilgili haberler ve yazılar yazdık, kültürümüze hizmet yaptık. Anadolu’da Bugün Gazetesi ile olgunlaştık ve hayatı yaşadık.

 

Bugün Gazetemiz Konya’da her gün yüzlerce kişi tarafından satın alınıp okunuyorsa Gazetemizin yayın ilkelerinden taviz vermeden okurlarının güvenine sahip olmasındandır. Gazetemiz sürekli kendisi ile yarış ederek 3 yıldır başarıdan başarıya koştu.

 

Gazetemiz internet üzerinden dünyaya açılmakta. Her gün dünyanın birçok ülkesinden on binlerce okurumuz gazetemizi internet üzerinden takip edip, okumakta. Gazetemiz 3. kuruluş yıl dönümü sadece coşku ile değil, büyük bir sorumluluk bilinci ile kutlamakta. 3 yıl içinde Konya’da ve Türkiye’de çok şeyler değişti. Biz Gelişerek büyümeye devam ediyor, 3 yıl önceki ilkemizi korumayı sürdürüyoruz. Bugünlere gelmemizde emeği olanlara şükranlarımızı sunarken, yüce yaratana şükrediyoruz…

 

Biz bir aileyiz. Hem de kocaman bir aile… Bugüne kadar bizlere destek olan tüm dost ve arkadaşlarımıza, ayrıca beraber alın teri akıttığımız tüm mesai arkadaşlarıma tekrar teşekkür ediyorum. İnşallah başarılarla dolu nice uzun yıllar beraber oluruz…

Önceki ve Sonraki Yazılar
Hasan Hüseyin GÜLCAN Arşivi
SON YAZILAR