Hasan Hüseyin GÜLCAN

Hasan Hüseyin GÜLCAN

Utanıyorum İnsanlığımdan!

Utanıyorum İnsanlığımdan!

Saatlerdir düşünüyorum nasıl başlasam nasıl başlasam diye ama hala bulamadım. En iyisi olaya bodoslama dalmak. Ağzıma ne gelirse hepsine yazıya dökmek. Allah belanızı versin şerefsizler hepinizin hakkı İDAM diye başlayasım var ama böyle başlamayım diyorum. Nasıl insanlar olduk, nasıl bir toplumda yaşıyoruz anlayamıyorum artık.

Kendini yönetemeyen aklı nefsinde olan insanlar olduk hepimiz. Çocuklara sabilere cinsel sevk ile bakan insanlar olduk. Yanlış anlamayın insan dediysek sadece kelime içerisinde kullandım insan kelimesini. 3 yaşındaki 5-6 yaşındaki bebeklerimize şehvet duyan cinsel arzu duyan tecavüz eden sapıklarla oldu etrafımız. Kediye, köpeğe, koyuna, keçiye hatta ve hatta su bidonuna bile tecavüz eden yaratıklar türedi. Lanet olsun ki onlarla aynı dünyada yaşıyor aynı havayı soluyoruz.

Düşünüyorum bir insan niye bunları yapar diye sonra düşünmekten vazgeçiyorum ve basıyorum küfürü. Düşünsenize diyorlarki annesine babasına kızdığı için tecavüz ederek öldürmüş yeğenini…Yuh diyorum ya! Bu nedir ya. Evladı hasta diye sabaha kadar uyuyamayan anne babalar var. Çocuğumun gönlü kırılmasın diye imkansızlıklar içerisinde imkan yaratanlar var. Evladının istediğini yapmak için eşine dostuna ricada bulunan anne babalar var. Evladı güldüğü zaman mutlu olan, üzüldüğü zaman sıkıntıların en büyüğünü yaşayan anne babalar var. Ne yaparsa yapsın yavrusuna geçtim tokat atmayı kızmaya çekinen anne babalar varken! Evladının kılına zarar gelmesin diye canından vazgeçmeye hazır onca anne baba varken!

Be şerefsiz! Be karaktersiz! Be kanı bozuk sen nasıl olurda el kadar bebeğe kıyarsın. Bu insanlık bile değil. İnternette var hala bu görüntü. Bir köpek araba çarpıp ölen bir kediyi sürüklüyor metrelerce, bir çukur kazıyor ve güzelce gömüyor kediyi oraya üstünü de örtüyor. Bir hayvan bunu yapabiliyorsa demek ki bunlar hayvan bile değil. Düşündükçe hala aklım almıyor. Tecavüz edip öldürüp direk dibine de gömmek! Bu ifadeler nasıl bir cezayla bağdaştırılabilir. Bu hayvana verilecek hangi ceza o ailenin acısını dindirebilir. Bunları yazarken bile başıma ağrılar girdi. Sıkıntıdan sıkıntıya girdim. Allahım o ailelere sabırlar versin.

''Yeter artık! Eylül'ler Leyla'lar ölmesin artık. Devlet ve hukuk bir an önce gereğini yapsın artık. Ailelerin canı yanmasın, bunu yapan hayvanlarda benimle birlikte aynı havayı soluyup aynı nefesi almasın. O hayvanlara ne ceza verilirse verilsin ama yaşamasınlar artık.

Yeter artık! Eylül'ler Leyla'lar ölmesin artık. Devlet ve hukuk bir an önce gereğini yapsın. Ağırlaştırılmış cezalarla bunun önüne geçilsin artık. Ülkemizde çocuklar kaçırılmasın, cinsel tacize uğramasın, öldürülmesin artık. Bu meleklerimizin ölümüne sebep olan caniler, canavarlar bunun hesabını versin artık. Çocuklarımız ölmesin artık. Yeter artık Yeter!

Artık vatandaşın sesine kulak verilsin. Yetkililer bu işe bir an önce çözüm bulsunlar.

Kendini yönetemiyen, aklı nefsinde insanlar

Çocuklara sabilere, cinsel zevk ile bakanlar

Yetmişe gelse yaşları, olamazlar insan onlar. 

 

Dakikalık haz uğruna, yok etmeyin hayatları

Almaya hakkınız yok, siz mi verdiniz canları? 

Zülmünüzün karşılığı, anında idam olmalı. 

 

İnsan kendini bilendir; koruyup da gözetendir

Çocuklara nefsle bakıp uçkurunu çözmeyendir

Allahın sevdiği insan canlıları üzmeyendir. 

 

Nefsiniz yönetiyorsa sizi, olun tedavinizi

Yaşıyorsunuz her yerde, insan sayıp kendinizi

Çocukların üzerinden çekin o pis nefsinizi. 

 

İdam olmalı cezanız, birkaç ay yatıp çıkmayın

Siz sevmeyin çocukları, yanlarına sokulmayın

Sabiler değil karınız, çocuklara dokunmayın.

(Alıntıdır)

Daha güzel yazılarda ve daha güzel günlerde buluşmak dileğiyle…

Önceki ve Sonraki Yazılar
Hasan Hüseyin GÜLCAN Arşivi
SON YAZILAR