Mustafa Ekmekcioğlu

Mustafa Ekmekcioğlu

Terörle mücadeledeki büyük başarı

Terörle mücadeledeki büyük başarı

Özellikle son yıllarda hain terör örgütlerine karşı yapılan operasyonlarla terör örgütü PKK’nın beli kırılmış durumda. Yıllarca a rdı arkası kesilmeden ülkeyi karıştırmak için, içerden ve dışarıdan, sınırlarımızdan ve coğrafyamızdan terör saldırıları yapan hain terör örgütü şimdi bitme noktasına gelmiştir.

Yediden yetmişe bir çok şehit verdiğimiz terör olayları artık birkaç artıkların temizlenmesine kadar gelmiştir. Hain terör örgütünün “girilmez” dediği yerlere kahraman güvenlik güçleri girerek hainlerin kendilerini ve inlerini yerle bir etmektedir.

Bugüne kadar  terör eylemlerin ilk hedefi milletin, terörle yaşamaya alıştırılmak istendiğidir. Ve bu alışma ile birlikte meselenin sayılara indirgenmesi, şehit ve yaralı sayıları üzerinden değerlendirmeye tabi tutularak direnç unsurlarının zayıflatılması arzulanmaktadır.

Ardından şehirleri yaşanmaz hale getirme gayretinin ardından terör örgütü ve örgütlerinin devleti masaya oturtarak pazarlık yapma taleplerini diretmektir. Yine sınır ötesinde yaşanan Türk Silahlı kuvvetlerinin başarılı operasyonlarını duraksatmak amacı ile iç meselelerle uğraşılması ile sınırlardaki terör yapılanmalarının önünü açmak bir başka gaye olarak karşımıza çıkmaktadır.

Ve ekonomik problemlerin artmasını temin için ticari girişimleri yıldırarak bir başka sıkıntılı cephe oluşturmanın da hedeflendiği malumdur. Özellikle güneydoğu ve doğu illerimizde yapılan yatırımlar terör örgütlerinin hedefi durumuna gelmiştir.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun cesur duruşu ve Kahraman Güvenlik Güçlerinin azimli çalışmaları ile şehir ve kırsallar hain terör örgütünden temizlenmektedir. Hain terör örgütünün finansal ayağına da şimdiye kadar olmamış darbeler vurulmaktadır.

Milyonlarca liralık uyuşturucuya ve uyuşturucu yapımında kullanılan maddeler ele geçmiştir. İnsanları öldürmek ve onları uyuşturucu ile zehirlemek amacındaki hain terör örgütü şimdi kendi canının derdine düşmüştür.

Gelişen milli savunma sistemlerinin kullandığı operasyonlarda artık her taşın altına bakılmakta, her teröristin hareketi gözlenmekte ve yine milli silahlar ile yok edilmektedir. Bilgi ve itihbarat çalışmaları arık daha güvenli bir şekilde işlemektedir.

Hain terör örgütlerinin tamamını besleyen ekonomik damarlar kesilmiş, örgütlerin taşeron yapılanmalarına, devlet içinde yuvalanmalarına, sivil toplum adı altında faaliyetlerine izin verilmemiştir. Hain terör örgütü her taraftan kuşatılacak bitme noktasına getirilmiştir.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mustafa Ekmekcioğlu Arşivi
SON YAZILAR