Mustafa Ekmekcioğlu

Mustafa Ekmekcioğlu

Sessiz ama başarılı M. Uğur Kaleli

Sessiz ama başarılı M. Uğur Kaleli

Bazıları küçük bir iş yapar ama feryadı dünyalar kadardır. Bazıları ise başarılı işler yapar ama sadece yakın çevresi onun neler yaptığını bilir. Diğerleri gibi feryat figan etmez. Önemli olan da bu değil mi zaten?

Konya Ticaret Borsası Başkanı Muhammed Uğur Kaleli’de önemli ve başarılı işler yapan insanlar arasındadır. Göreve geldiği andan bu yana önemli işlere imzalar atmış, başarılı projeleri hayata geçirmiş, bunlarla ilgili olarak ta fazla bir sesi çıkmamıştır.

Mütevazi ve  sakin bir Konya beyefendisidir. Her zaman yüzünden eksik olmayan gülüşü ve neşesi ile etrafına neşe saçan bir insandır. Kendisi ile ne zaman konuşmaya kalksanız, hoş ve esprili sohbetini bırakıp ayrılmak istemezsiniz.

Muhammed Uğur Kaleli şimdi de milletvekilliği aday adaylığı için başvuru yapmış biridir. Konya Ticaret Borsası’nda ve iş hayatında edindiği tecrübe ve birikimleri millet adına hayata geçirmek istemektedir. Konya ve ülke tarımını çok iyi tanıyan biridir.

Muhammed Uğur Kaleli, devamlı yükselen başarı grafiği ile aday adayı olduğu işide layıkıyla yerine getirecek olan biridir. Bunu sadece ben söylemiyorum, onu az da olsa tanıyanlar bile aynı fikirdedir.

Muhammed Uğur Kaleli,  çıktığı bu yolda da başarılara imza atacak bir başkandır.Ülkemiz insanlarını ve sorunlarını bilen biridir. Kendisine sonsuz başarılar dilerim.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mustafa Ekmekcioğlu Arşivi
SON YAZILAR