Mustafa Ekmekcioğlu

Mustafa Ekmekcioğlu

İdam bile az gelir

İdam bile az gelir

Erkeklere emanet olan kadına verilen değer yıllar içerisinde nasıl da değişti. Artık neredeyse her gün bir kadın cinayeti ya da kadın tacizi haberlerini maalesef okuyoruz. Son Özgecan Aslan olayı  bunun çok çarpıcı ve vahşi hali.

Gencecik bir kıza karşı reva görülen vahşi hareket herkesin tepkisini çekti. İnsanlıktan nasibini almamış kişilerce vahşice katledilen genç kızın amacı evine gitmekti sadece. Ancak bunu bile çok gördüler.

Bu ve buna benzer iğrenç olayları yapanlara karşı artık herkes,  idamın geri gelmesi için yüksek sesle ortak hareket etmeye başladılar bile. Çocuk tecavüzcüsüne ve kadın cinayetlerine idamın geri gelmesi gerekir.

Artık kadın cinayetlerine ve çocuk tecavüzcülerine karşı hak ettikleri cezayı vermek gerekmektedir. Üç beş senede çıkarım diye düşünenlere inat böyle suçlara katılanlara idam cezası verilmelidir.

Kadına yönelik artan şiddet olayları ancak bu şekilde azalma gösterecektir. Kadına reva görülen şiddet ancak bu sayede azalacaktır. Kadın ve çocuklarımız ancak bu sayede sokakta rahatça dolaşabilecektir.

Başta Hükümet olmak üzere birileri bu şiddet olaylarına dur demelidir. Vatandaş bu konuda hükümetin yanındadır. Hepimiz bu insanlıktan nasibini almayanlar için idamın geri gelmesini istiyoruz.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mustafa Ekmekcioğlu Arşivi
SON YAZILAR