Mustafa Ekmekcioğlu

Mustafa Ekmekcioğlu

Sandığa gitmeyi unutmayalım

Sandığa gitmeyi unutmayalım

16 Nisan tarihinde yapılacak olan yeni Anayasa referandumu için hepimiz yarın sandığa gideceğiz. Siyasilerin  günlerdir devam eden saha çalışmalarının ardından artık söz ve mühür vatandaşın elinde.

“Evet” ve “hayır” cephesinin yoğun bir şekilde yürüttüğü kampanyalarda adeta Konyanın gidilmedik mahallesi ve sıkılmadık eli kalmadı dersek doğru olur. Özellikle iktidar partisi Ak Parti, dillere destan olacak ve diğer partilere örnek gösterilecek bir kampanya süresi yürüttü.

6 Mart’tan itibaren sahaya çıkan Ak Partililer  ilçe ilçe, mahalle mahalle gezerek her kesimden halkımızla bir araya gelerek bu referanduma verilecek 'evet' cevabının önemini anlattı ve seçim yasaklarının sonuna kadar da temposunu daha da artırarak anlatmaya devam edecek.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım'ın Türkiye genelinde gerçekleştirdikleri mitinglere halkın  gösterdiği büyük ilgi, her zaman olduğu gibi ülkenin geleceği adına atılan  bu adımda da milletimizin desteğini arkalarına aldıklarını  bir kez daha gösteriyor. Halkın tercihi huzurun ve siyasi güvenin devamı yönünde.

Millet  iradesinin, ülke yönetiminde tam olarak tecelli etmesi, ülkemizi yıllarca en iyi ihtimalle yerinde sayan darbeci, vesayetçi zihniyetlerin yönetim sistemimizden temizlenmesi, çift başlılığın önlenip zamanın ve enerjinin bu güzel ülkenin geleceği adına atılacak adımlara harcanabilecek bir yönetim sisteminin kurulması için atılan bu adımlar 16 Nisan'da inanıyoruz ki halkımızın desteği ile taçlanacaktır.

İnanıyorum  ki bu tarihi referandumda Türk milleti de  ülkesinin geleceğine sahip çıkacak, daha güçlü bir Türkiye adına çıkılan  bu yolda AK kadrolara karşı yıllardır gösterdiği teveccühü bir kez daha sandığa yansıtacaktır.

İnanıyorum ki, bölgesinin ve dünyanın söz sahibi ülkelerinden biri haline gelen, tüm dünyadaki mazlumların umudu olan güzel ülkemiz, 17 Nisan sabahında milletimizin desteği ile geleceğe daha aydınlık bakacaktır.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mustafa Ekmekcioğlu Arşivi
SON YAZILAR