Mustafa Ekmekcioğlu

Mustafa Ekmekcioğlu

Rektör Şeker farkı

Rektör Şeker farkı

Konya’mızın ikinci büyük üniversitesinin başında bulunan Rektör Prof. Dr. Muzaffer Şeker hocam, kendisinin kurucu rektör olduğu Necmettin Erbakan Üniversitesi’ni adeta çağ atlatmaya hazırlanıyor.

Selçuk Üniversitesi’nden ayrıldıktan sonra 14 bin olan öğrenci sayısını bir misli artırarak 28 bine çıkarttıklarını söyleyerek sözlerine başlayan hocam, en yeni ve ihtiyaç duyulan bölümlerin açılması için çalıştıklarını söyledi.

Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Ahmet Baydar beyle kendisine yaptığımız ziyarette Necmettin Erbakan Üniversitesinin şu anda adeta bir şantiye gibi çalıştığını, fiziki şartların yanı sıra eğitim konusunda da önemli adımlar attığını söyledi.

Yeni Köyceğiz Kampüs alanı ile yakın bir zamanda ülkemizin aranılan ve tercih edilen üniversiteleri arasına gireceklerinin altını çizen Hocam, üniversitedeki akademik personel sayısında da hatırı sayılır  bir artış olduğunu da söylemeden edemedi.

Artık ülke genelinde çalışılmak istenilen üniversiteler arasına girdiklerini söyleyen Muzaffer Hocam, Anadolu üniversiteleri arasında  en hızlı ve istikrarlı yükselişe sahne olan üniversite olduklarını, yeni açılacak olan bölümlerin hocaları ile şimdiden sözleşmelerini yaptıklarını söyledi.

Konya’nın bir eğitim şehri olması yönünde çalıştıklarını söyleyerek, amaçlarının 2023 hedefine doğru emin adımlarla ilerleyen ülkemizin ihtiyacı olan genç, girişimci ve atılımcı beyinlerini yetiştirmek olduğunu da söylemeden geçemedi.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mustafa Ekmekcioğlu Arşivi
SON YAZILAR