Mustafa Ekmekcioğlu

Mustafa Ekmekcioğlu

Polis gözbebeğimizdir

Polis gözbebeğimizdir

Dosta güven, düşmana korku salan kahraman Türk Polis Teşkilatı’nın, 170. yıldönümünü hep birlikte kutlamanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Köklü bir geçmişe, tecrübe ve birikime sahip olan Türk Polis Teşkilatı, kanunların uygulanmasını gözetmek, kamu düzeni ile vatandaşların huzur ve güven içinde yaşamalarını sağlamak amacıyla önemli ve kutsal bir görev üstlenmiştir.

Zaman ve mekân mefhumu gözetmeksizin, dürüst ve özverili görev anlayışıyla üstlendiği her görevi yerine getiren emniyet mensupları, insan haklarına saygılı, vatandaşlarımıza karşı hoşgörülü, yüksek disiplin anlayışına sahip, güler yüzlü ve yardımsever olmasıyla da milletimizin gönlünde ayrı bir yere sahiptir.

Milletimizin huzur ve güven içerisinde hayatını sürdürebilmesi için polisimizin tek başına görevini yerine getirmesi yeterli değildir. Kamu düzeninin sağlanması, kanunların uygulanması, toplumda barışın ve güvenin sürdürülmesi bakımından vatandaşlarımıza da önemli görevler düşmektedir.

Vatandaş olarak Türk Polisine her türlü yardımı yapmak, en başta gelen görevlerimizden biri olmalıdır. Bizlerin huzur ve güveni için cansiperane bir çalışma içerisinde olan polisimizle elele gönül gönüle bir çalışma ortamı içerisine girmeliyiz.

Bu duygularla Türk Polis Teşkilatı mensuplarının gününü kutluyorum.  Konya’ın güven ve huzuru için gayret gösteren emniyet teşkilatı mensuplarına teşekkür ediyorum. Görevlerini yerine getirirken şehit olan polislerimizi rahmetle anıyor, gazi polislerimize şükranlarımı sunuyor, görevi başında bulunanlara ve emekli olanlara aileleriyle birlikte sağlık, başarı ve mutluluklar diliyorum.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mustafa Ekmekcioğlu Arşivi
SON YAZILAR