Mustafa Ekmekcioğlu

Mustafa Ekmekcioğlu

Polis huzurun teminatıdır

Polis huzurun teminatıdır

Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 172. yıldönümünü kutlamanın mutluluğunu yaşamaktayız.Kuruluşundan günümüze kadar, ülkemizin huzur ve güvenliğini sağlamayı, vatandaşımızın can ve mal güvenliğini korumayı, devletimizin bölünmez bütünlüğünü hedef alan tehdit ve tehlikelere karşı mücadele etmeyi kendisine vazife edinen, gücünü yasalardan, desteğini de halkımızdan alan Türk Polis Teşkilatımız 172. yılına girmiştir.

Türk Polis Teşkilatımız, 172 yıllık bilgi ve deneyimiyle, özellikle son dönemlerde terörle mücadele hainlere karşı kahramanca mücadele ederek, devletimizin bütünlüğüne ve istikbaline yönelen her türlü tehdit ve tehlikeyi dirayetli duruşu ve yüce milletimizin destansı mücadelesiyle bertaraf ederek, bağrından çıktığı aziz milletimizin gönlünde taht kurmuştur .

Şerefli mazisinden ve milletimizden aldığı güçle kendisine tevdi edilen görev ve sorumlulukları her koşulda en iyi şekilde yerine getiren emniyet teşkilatımız, asırları aşan tecrübesi ve halkımızın da desteği ile bundan önce olduğu gibi bundan sonrada huzur ve güven içinde yaşamamızın en büyük teminatlarından biri olacaktır.

Polislerimiz 24 saat esasına göre gece gündüz görev yapan, vatandaşın can ve mal güvenliğinin öncelikli olduğu bir görevi ifa eden güvenlik görevlilerimizdir. Polisimizin öncelikli görevleri önleyici kolluk olarak olayların meydana gelmesini önleme görevini ifa etmektedirler ama buna rağmen çeşitli olaylar olmaktadır. O olayların adli kovuşturması yönünde de yine polis teşkilatımız onurla ve şerefle yapmaktadır.

Bu düşüncelerle, Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 172. yıl dönümünü kutluyor, şehitlik mertebesine ulaşan kahraman polislerimizi ve tüm güvenlik güçlerimizi rahmet ve şükranla anıyorum. Büyük fedakarlık, sabır ve cesaretle görevlerini sürdüren polislerimize de aileleriyle birlikte sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mustafa Ekmekcioğlu Arşivi
SON YAZILAR