Mustafa Ekmekcioğlu

Mustafa Ekmekcioğlu

Partilere teşekkür

Partilere teşekkür

7 Haziran seçimlerine  çok az günler kala seçim çalışmalarına büyük bir hız veren siyasi partilere ve onların milletvekili adaylarına çevreye olan katkılarından dolayı çok teşekkür ederim.

Konyalılar olarak bundan önceki yaşanan çevre kirliliğine (!)  alışan birileri olarak  7 Haziran’da yapılacak seçimler öncesinde yaşanan çevre duyarlılığı bizleri sevindirmekte. Hala daha yerel seçim afişlerinin kalıntıları  duvar, ağaç ve tahta perdelerde bulunmakta  maalesef.

Şimdiye kadar siyasi partilerin gösterdiği itina vatandaşları da sevindirmekte. Eskisi kadar şehrin her tarafının parti bayrakları ve flamalarla donatılmadığını söyleyen vatandaşlar, son derecede demokratik bir ortamın oluştuğunda hemfikir.

Partiler sadece mitingden mitinge bayraklarını astılar. Miting sonrası da bayraklarını hemen topladılar. Eskiden ağaçlardan, telefon elektrik direklerine kadar her yer bayraklarla kaplanırdı. Dahası bu bayraklar seçim sona ermesine rağmen aylarca buralarda kalırdı. Birde broşürler yerlerde uçuşurdu. Bu seçim döneminde tüm partilerimiz bu konuya özen gösterdi. Şehrimizi kirletmediler

Seçime beş gün kala bu duyarlılığın artarak devam etmesi en büyük temennimizdir. Bir de yüksek sesle tanıtım yapan seçim araçlarının seslerine çözüm yolu bulunursa, inanın sessiz ve bilinçli bir seçim arefesi yaşamış olacağız.

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mustafa Ekmekcioğlu Arşivi
SON YAZILAR