Mustafa Ekmekcioğlu

Mustafa Ekmekcioğlu

Onlar birer sülüktür

Onlar birer sülüktür

15 Temmuz hain darbe girişiminin ardından millette bir cemaat korkusu başladı. Cemaat kelimesini neredeyse lügatlerden çıkaracak hale geldik. Oysa cemaat  ibadet yapmak için bir araya gelen kimseler demektir. Camide namaz kılmak için bir araya gelenlere denir.

 

Ancak cemaat kelimesi sadece hain FETÖ’cülere aitmiş gibi bu kelimeyi kullanmaya korkar olduk. Aslında hizmet hareketi ile başlayan hain çalışmalar daha sonra neye ve kime hizmet ettiği belli olmayan bir hale geldi.

 

Dini cemaatlerin en önemli özelliği Kuranı kerimin ışığında ve Hazreti Peygamberimizin sünneti paralelinde ahlaklı insanlar yetiştirmektir. İnsanları seven, vatanını seven, dinini seven kişiler yetiştirmektir cemaatlerin görevi.

 

Dini cemaatler FETÖ’cüler gibi ülkesine düşman terörist yetiştirmez. İnsanları aldatmayı, onların ekmeğine ortak olmayı, salya sümük ağlayarak himmet adı altında para toplamayı kesinlikle yapmazlar. Gerçek cemaatlerin parayla pulla işi olmaz. Onların istedikleri tek şey Allah’ın rızasıdır.

 

Dini cemaatlere katılanların amacı dinini en iyi şekilde öğrenmektir. Onlar, FETÖ’cüler gibi milletin silahını millete döndürmez, mazlumları şehit etmezler. Beraber ibadet ettikleri arkadaşlarını kod numarası ile numaralandırmazlar. Her tarafa dinleme cihazı koyarak kul hakkını ihlal etmezler.

 

Gerçek dini cemaatler devletinin düzenini değiştirmeye kalkışmaz, kutsal vatan topraklarını başkasına peşkeş çekmez, kadın pazarlaması yapmaz, toplumun önde gidenlerinin mahrem görüntülerini çekerek lazım olur diye bir köşede saklamaz.Ahlaksız ve namusuz insanların başvurduğu yollar, cemaatlerin başvuracağı yollar değildir.Mesela bir terör örgütüyle aynı safta durmaz bir cemaat mensubu.

 

Özgürce dinini öğrenmenin yanı sıra vatanının ve milletinin bölünmezliğini kutsal sayar gerçek cemaatci. Hain terör örgütü FETÖ’cüler aslında cemaat bile sayılmazlar. Onlar cemaat kelimesinin ardına sığınarak insanların kanlarını emen birer sülüklerdir.

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mustafa Ekmekcioğlu Arşivi
SON YAZILAR