Mustafa Ekmekcioğlu

Mustafa Ekmekcioğlu

Mustafa Baloğlu ile farklı bir gün

Mustafa Baloğlu ile farklı bir gün

Dr. Mustafa Baloğlu’nu tanımayan yoktur. Kendisi daha önce Akşehir Belediye Başkanı idi. Daha sonra Ak Parti’den Konya milletvekili oldu ve 25. dönemde de milletvekili adayı oldu.TBMM’de iken bir çok komisyonda üyelik yaparak başarılı bir çalışma dönemi geçirdi.

Dr. Mustafa Baloğlu şimdi de Pazar günü yapılacak olan genel seçimler için en çok çalışan adaylardan birisi. Günde 3 veya 4 saatlik bir uyku ile çalıştığını biliyoruz. Dünkü seçim çalışmalarında kendisine konuk olduk.

Mobil SKM’de bulunan Baloğlu, güleryüzü, tatlı dili ve iyi iletişim kurma becerisi ile yaşlı genç herkesin ilgi odağı oldu. Baloğlu’nu standa gören herkes kendisi ile fotoğraf çektirmeye geldi. Hatta fotoğraf çektirmekle de kalmayıp Ak Parti’ye üye kaydını yaptırdı. Baloğlu bizzat üşenmeden bunları üyelik kayıtlarını kendisi doldurdu.

Halkın nabzını çok iyi tutan Baloğlu, Karatay Ak Parti ilçe teşkilatının bayanları ve gençleri ile güzel bir gün geçirdi. Hemen herkesin istek ve sıkıntılarını sabırla dinleyerek, yardımcı olmaya gayret gösterdi. Kudüs’ten gelen bir yaşlı bayanın sözleri kendisini çok etkiledi. Kudüs’ten selam getirdiğini söyleyen yaşlı bayan, İslam dünyasının gözünü Türkiye’deki seçimlere diktiğini ve sonuçlarını merakla beklediklerini söyleyerek başarılar diledi.

Her zaman ki mütevazi hali ve beyefendi kişiliği ile Dr. Mustafa Baloğlu’nun yanından ayrılarak kendisine 7 Haziran seçimlerinde başarılar  diledik. Ayrıca yaptığı ev sahipliği konusunda da kendisine teşekkür ederim.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mustafa Ekmekcioğlu Arşivi
SON YAZILAR