Mustafa Ekmekcioğlu

Mustafa Ekmekcioğlu

Moral Vermeye Gittik Moral Bulduk

Moral Vermeye Gittik Moral Bulduk

20 Ocak tarihinde başlayan “Zeytin Dalı” harekatı nedeniyle ülke gündemine oturan Kilis ve Hatay illerine Konya Gazeteciler Cemiyeti olarak yaptığımız ziyaretler, sadece Kilis ve Hatay’lılara değil hepimize moral oldu.

Yaklaşık 17 kişilik bir ekip halinde yapılan moral ziyaretinde de gördük ki, ülkemiz milli birlik ve bütünlük söz konusu olduğu zaman daima elele. 20 Ocak 2017 tarihine kadar Suriye topraklarından atılan roketler nedeniyle hayatın adeta durma noktasına gelen Kilis’te, şimdi norml hayat düzenine geçilmiş ve işyerleri buraya gelen misafirlerini en güzel şekilde ağırlamaktadır.

Zor günlerde bir araya gelmek gibi büyük bir haslete sahip olan Türk Milleti, bunu “Zeytin dalı” harekatında da en güzel şekilde göstermiş oldu. Kilis Üniversitesi Rektörlüğü, Kilis Valiliği, Kilis Emniyet Müdürlüğü, Kilis Milli Eğitim Müdürlüğü ve Kilis Belediye Başkanlığına yapmış olduğumuz ziyaretlerde, bizler de moral bulduk.

Şimdiye kadar yaklaşık 52 roketin düştüğü, şehit ve yaralılarımızın olduğu Kilis ilimizde halkın günlük yaşantısına döndüğü, Kahraman ordumuzun harekatı sonucu büyük bir huzura kavuştukları büyük bir memnuniyetle görüldü.

Kilis İl Jandarma Komutanlığına yapılan ziyarette de Albay Hakan Başaklıgil, ordumuzun dünya tarihine geçecek büyük bir manevra ve düzen içerisinde sınırlarımızı tehdit eden  hain terör örgütlerini bölgeden temizlediğini, onların bir daha bir araya gelemeyecek şekilde tesirsiz hale getirildiklerini ifade etti.

Türk halkının kendilerine gösterdikleri büyük teveccüh ve güvene de çok teşekkür eden Albay Başaklıgil, yurdun dört bir tarafından ziyaretçilerinin olduğunu, milletimizin Türk askeri için bir şeyler yapmak için çırpındığını ve harekata destek ve moral için binlerce kişinin geldiğini söyledi.

Tarih boyunca birlik ve beraberliğini koruyarak, söz konusu vatan savunması olunca gerisi teferruattır diyerek bütün varlığını ortaya koyan büyük Türk Milleti,”Zeytin dalı” harekatında da aynı duyarlılığı ve samimiyeti göstermiştir. Kilis ve Hatay illerinde yaşanan bütün bu güzellikler, moral vermek için oralara giden bizlere de ayrıca büyük moral olmuştur. Allah’a şükür ülkemiz yine bir arada ve yine tek yumruk halindedir.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mustafa Ekmekcioğlu Arşivi
SON YAZILAR