Mustafa Ekmekcioğlu

Mustafa Ekmekcioğlu

Konya “Davutoğlu” dedi

Konya “Davutoğlu” dedi

Konya dün yine tarihi günlerinden birini yaşadı. Konya İçin Birlikteyiz Platformu tarafından düzenlenen toplantıda yüzden fazla oda, sendika, dernek, STK ve kanaat önderleri hep birlikte ve güçlü bir şekilde “Davutoğlu” dedi.

Başbakanlığın çok önemli bir makam olduğunu söyleyen katılımcılar, Konya’nın Ahmet Davutoğlu adına sahip çıkmasını, O’nun arkasında dimdik durulmasını ve desteklenmesi gerektiğine vurgu yaptılar.

Değişik siyasi görüşte olan ancak kalpleri Konya aşkı ile çarpan bu güzide topluluk “Güçlü Başbakan Güçlü Konya” diyerek Başbakan Ahmet Davutoğlu’na tam destek çıktılar. Konya’nın yüz yılda bir eline geçen bu fırsatı değerlendirmesi gerektiğini söyleyen katılımcılar birlik ve beraberliğin çok güzel bir örneğini de sundular.

Özellikle eski Devlet Bakanlarından Mehmet Keçecilerin platformda yaptığı konuşma uzun süre alkış aldı. Yılların deneyimli politikacısı Keçeciler, “Ahmet Davutoğlu Konya ve Konyalı için bir şans. Mutlaka desteklenmeli ve kendisinin elini güçlendirilmeli” sözü katılımcılar tarafından çok alkışlandı.

Görünen o ki, 7 Haziran seçimlerinde Konya ve Konyalı kendi evladı olan Başbakan Ahmet Davutoğlu’na tam destek verecek. 7 Haziran seçim sonuçlarını hep birlikte göreceğiz.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mustafa Ekmekcioğlu Arşivi
SON YAZILAR