Mustafa Ekmekcioğlu

Mustafa Ekmekcioğlu

Kökleri kazınıyor

Kökleri kazınıyor

Son günlerde gazete ve televizyon haberlerine yansıyan açıklamalar ve haberlere göre ülkemizin başının belası olan PKK’nın kökleri kazınmaya başladı. Köşeye sıkışan terör örgütü PKK, verdiği kayıplarla son yılların en büyük darbelerine şahit olmaktadır.

 

Özellikle doğu ve güneydoğu illerinde yaşayanlar ve buralarda bulunan devlet yanlısı aşiretlerinde ortak hareket etmeleriyle burada vatandaşlardan zorla sahip oldukları desteklerden de olan terör örgütü, şimdi kaçacak delik aramaktadır.

 

Hepsi gencecik fidanlar olan kahraman emniyet güçlerimizin bu vatan haini terör örgütüne karşı canlarını ortaya koymaları sonucu günden güne eriyen hain terör örgütü, inşallah çok yakın zamanda tamamen ortadan kalkacaktır.

 

Ancak bu hainlerin ne zaman, nerede ve ne yapacakları hiç belli olmaz. Ülke olarak her zaman ayakta olmalı ve kahraman emniyet güçlerine yardımcı olmalıyız. Sıkıştılar, köşeye sıkıştılar ve pes edecekler  nihayet bu vatanın analarının yüzü gülecekler diye rehavete kapılmaya gerek yok.

 

Bu hainlerin kendilerini ayakta göstermek adına çeşitli hain planları olabilir.Adı üstünde terör örgütü. Dağda ve güneydoğuda darbe yiyen hainler, özellikle büyük şehirlere canlı bomba göndermekle insanları korkutuyor olabilirler. O nedenle hiçbir zaman dikkati ve tedbiri elden bırakmamak gerekir.

 

İçten ve dıştan aldıkları desteklerle ayakta durmaya çalışan hain terör örgütü, şimdi kendi pisliklerini örtme çabasına düşüyorlar. Ancak her türlü alçaklığa da başvursalar asla bu ülkeyi parçalamayı başaramayacaklar.

 

Kıyamet kopsada bu ülkenin bölünemeyeceğini anlamış olmalılar ki artık kendi içlerinde parçalanmaya başladılar.Nereye gideceklerini bilemeyen hayvanlar gibi son bir can havliyle saldırmaya çalışıyorlar. Bu tek vatan için hepimizin tek yürek olduklarını anladılar.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mustafa Ekmekcioğlu Arşivi
SON YAZILAR