Mustafa Ekmekcioğlu

Mustafa Ekmekcioğlu

Kemal Kılıçdaroğlu esti geçti

Kemal Kılıçdaroğlu esti geçti

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu dün Konya ve ilçelerinde oldukça hareketli ve hızlı bir çalışmalar yaptı. Bir gün içine dört mitingi sığdırmayı başaran Kılıçdaroğlu, halka hitap ederek partisine oy istedi.

Ereğli, Akşehir ve Seydişehir ilçelerinde ve Konya Şehir Meydanında halka hitap eden Kılıçdaroğlu’nun hedefinde çalışanlar ve emekliler vardır. Seçim vaatlerine devam eden Kılıçdaroğlu, Ramazan ve Kurban bayramlarında emeklilere birer maaş ikramiye vereceğini bir kez daha tekrarladı.

Parti programındaki beş somut projeyi halka anlatan ve özellikle emeklilere bayram ikramiyeleri ile taşeron işçiliğin kaldırılacağına dair inanç ve isteği halktan büyük alkış aldı. Halka yaşanacak bir Türkiye vaat eden Kılıçdaroğlu, kalabalıktan oldukça memnundur.

Çiftçileride unutmayan Kılıçdaroğlu, mazotu 1.5 lira yapacağını tekrarlayarak, büyümeden ve refahtan herkesin pay alacağı bir Türkiye vaat etti. Sadece 4 yıl için yetki isteyen Kılıçdaroğlu, yaşanacak bir Türkiye için bunun gerekli olduğunu vurguladı.

Yoğun miting programına rağmen enerjisinden bir şey kaybetmeyen Kılıçdaroğlu, kalabalıktan memnun bir şekilde Konya’dan ayrıldı. 7 Haziran seçim günü sandıklara giden vatandaşların bu vaatlerden ne denli etkilenip etkilenmediğini hep birlikte göreceğiz.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mustafa Ekmekcioğlu Arşivi
SON YAZILAR