Mustafa Ekmekcioğlu

Mustafa Ekmekcioğlu

Karatay’da Hançerli farkı

Karatay’da Hançerli farkı

Konya’mızın en eski ve tarihi ilçelerinden biri olan Karatay, özellikle son yıllarda büyük bir atılım ve yenileşme hareketi ile karşı karşıya. Yatırımların büyük bir kısmı bu ilçeye yapılırken, yeni ve modern binalarda birer birer yükselmekte.

Bütün bu gelişmelerin ortak noktası hiç şüphe yok ki,  Mehmet Hançerli. 2004 ve 2009 yıllarından sonra 2014 yılında da belediye başkanlığına devam eden Başkan hançerli, belediyecilikten gelme tecrübe ve bilgileri ile Karatay’ın çehresini değiştiriyor.

Dün kendisi ile güzel bir sohbet yapma imkanı bulduk. Neşesi ve içtenliği ile tanınan Başkan Hançerli, aynı içtenlikle sorularımızı cevapladı ve 2014 yılının değerlendirmesi ile 2015 yılı planlarından bahsetti.

Özellikle şehir hastanesinin bu bölgeye yapılacak olması, tramvay hattının adliyeye kadar uzaması, KTO Karatay Üniversitesinin varlığı ile ilçenin hareketlendiğini söyleyen Başkan Hançerli, kentsel dönüşüm ile de ilçenin çehresini değiştirdiklerinden bahsetti.

Vatandaşın isteklerini hayata geçirdiklerini, ilçe halkının istekleri doğrultusunda yatırım yaptıklarını söyleyen Başkan Hançerli, artık halkın kendisinden yüzme havuzu istediğini de tatlı bir gülüşle anlattı.

Karatay artık kabuğunu kırdı, modern ve yaşanılan bir ilçe oldu diyerek sözlerine devam eden Başkan hançerli, halkımızla ve ekip arkadaşlarımla daha iyiyi nasıl yaparız diye çalışıyoruz diyerek, katılımcı belediyecilikten de güzel örnekler sergiledi. Başkan Mehmet Hançerli ve ekibini gönülden kutluyor, başarılar diliyorum.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mustafa Ekmekcioğlu Arşivi
SON YAZILAR