Mustafa Ekmekcioğlu

Mustafa Ekmekcioğlu

Hafta sonu hareketli geçecek

Hafta sonu hareketli geçecek

Hepinizin de bildiği gibi geçtiğimiz hafta sonu Konya için çok hareketli geçmişti. Şeb-i Arus Gecesi nedeniyle başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Başbakan Ahmet Davutoğlu, bakanlar, yabancı ülke başbakanları ve büyükelçileri Mevlana Hazretlerinin huzuruna bir araya geldiler.

Konya için hayli bereketli geçen bu buluşmada Konya-İstanbul hızlı tren seferleri başlayarak Konya için yeni bir çığır açılmıştı. Şimdi gözler bu hafta sonu yapılacak olan çalıştay ve Ak Parti İl Kongresinde.

Yarın Başbakan Ahmet Davutoğlu olmak üzere Ak Partinin üst düzey yöneticileri ve bakanlar yine Konya’da olacaklar. Geçtiğimiz günlere kadar il başkanının kim olacağı merak edilen kongrenin sonucu belli olmasına rağmen yine büyük kalabalık bu kongrede olacak.

Musa Arat beyin tek il başkan adayı olacak kongrede, en büyük heyecan, il yönetimine kimin gireceği ve Başbakan Davutoğlu’nun kongrede yapacağı konuşma üzerine kilitlenmiş durumda.

Başbakan Davutoğlu’nun Konya için müjdeli haber verip vermeyeceği ayrıca merak konusu.Son yıllarda büyük hamle yapan Konya, Başbakanından yine yatırım ve müjdeli haber bekliyor.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mustafa Ekmekcioğlu Arşivi
SON YAZILAR