Mustafa Ekmekcioğlu

Mustafa Ekmekcioğlu

Kahraman Türk Polisimizin günü

Kahraman Türk Polisimizin günü

Bugün Türk Polis Teşkilatının günü. Bugün vatanı ve milleti için canını ortaya koyan kahraman Türk Polisinin günü. Bugün kendi evladını yetim bırakmak pahasına diğer çocukların özgür yaşaması için canını ortaya koyan Türk Polisinin günü.

 

Türk Polis Teşkilatı, 10 Nisan 1845 yılından bu güne kadar gücünü halktan ve kanunlardan alan, hukuk kuralları çerçevesinde görevini her daim fedakârca yapan vatan evlatlarının bir araya geldiği güçlü ve köklü bir kurumdur.

173 yıldır Türk milletinin gurur kaynağı olan Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluş yıldönümünü kutlarım. Geçmişi başarılarla dolu Türk Polis Teşkilatı devletin en köklü kurumlarından biridir.Türk Polis Teşkilatı, milletimizin birlik ve beraberliğinden aldığı güç ve cesaretle ülkemizin huzur ve güveni için gece gündüz çalışmaya devam etmektedir.

Türk Polis Teşkilatı,  toplumsal düzeninin sağlanması, vatandaşların can ve mal güvenliğinin korunması, suçların önlenmesi ve ülkenin huzur, güven ve istikrarının güvencesi için cansiperane bir şekilde çalışmaktadır.

Terör belasının bu ülkenin kaderi olmaması için gerektiğinde canını hiçe sayan kahraman polisimiz her zaman vatanımız, milletimiz ile devletimizin birlik ve beraberliğinin de teminatı olmuştur. Türk polisinin vatanı için yaptığı fedakarlık hiçbir zaman unutulmayacaktır.

Teröristlere göz açtırmayan başarılı takiplerle gerekli çalışmayı gerçekleştiren,uyuşturucu kaçakçılığına yönelik büyük işlere imza atan, asayiş konusunda titiz bir çalışma gerçekleştiren, Türk Polis teşkilatımız, ilimizde de  yaptığı başarılı çalışmalarla huzuru en iyi şekilde sağlamaya özen gösteriyor.

En son teknolojik gelişmeleri yakından takip eden ve uzman kadrosuyla çağın gerektirdiği şekilde çalışma yapan başta Konya  Emniyet Müdürü Şükrü Yaman olmak üzere tüm ekibini  kutluyorum. Polislerimiz canları pahasına yaptıkları bu kutsal görevde, gece gündüz, çalışma saatleri neredeyse belli olmayan,  bir şekilde zor şartlar altında  çalışıyorlar.

173 yıllık köklü geçmişi ile çalışan tüm emniyet mensuplarımızın günlerini ve haftalarını kutluyor, görevi başında “Şehitlik” mertebesine ulaşan aziz şehitlerimizi rahmet ve şükranla anıyorum. Görev yapmakta olan kahraman Türk Polislerimize de üstün başarı ve sağlıklar diliyorum.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mustafa Ekmekcioğlu Arşivi
SON YAZILAR