Mustafa Ekmekcioğlu

Mustafa Ekmekcioğlu

Hürriyet Ortaokulu’nun başarısı

Hürriyet Ortaokulu’nun başarısı

Dün Karatay İlçesinde bulunan Hürriyet Ortaokulunda idik.  Karatay ilçemizin ara sokaklarında bulunan bu şirin okulumuzun öğrencileri herkese örnek olacak bir kampanyaya imza attılar.

81 İle 81 akülü araba projesi kapsamında ve Din Kültürü öğretmenleri Nilüfer Evginer önderliğinde harçlıklarından para biriktirerek iki adet akülü araba alan  öğrenciler, çok güzel  ve bir o kadarda asil  harekette bulundular.

Bu okulda okuyan öğrencilerimiz  ekonomik anlamda çok zengin değillerdi. Ancak anne veya babalarından aldıkları simit parasından fedakarlık ederek, iki engelli kardeşimize ömür boyu onları hayırla yad edecek birer akülü araba hediye ettiler.

Gönülleri zengin, toplumsal duyarlılığa yatkın bu  öğrencilerimiz, kocaman bir teşekkürü çoktan hak ettiler. Özellikle akülü arabaya kavuşan iki engelli kardeşimizin sevincini herkesin görmesini isterdim. İnsan ister istemez duygusallaşıyor.

Cepleri boş ancak gönülleri dolu dolu olan bu  öğrenci kardeşlerim, kendi yaşıtlarına örnek bir davranış içerisinde bulundular. Okul Müdürü Hüseyin Bağcı ve Din Kültürü Öğretmeni Nilüfer Evginer’e  teşekkür ederim. Okul sadece eğitim veren yer  değildir, toplumla ve çevreyle bütünleşerek sosyal sorumluluk bilincini veren yerdir. Karatay  Hürriyet Ortaokulu da bunu çok iyi başarmış. Darısı diğer okullarımızın başına.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mustafa Ekmekcioğlu Arşivi
SON YAZILAR