Mustafa Ekmekcioğlu

Mustafa Ekmekcioğlu

Hükümetimiz hayırlı olsun

Hükümetimiz hayırlı olsun

Nihayet beklenilen bakanlar kurulu listesi açıklandı.

Öncelikle Konya milletvekillerimizden bakan olmaması bizi üzdü. Ancak şunu unutmamalı ki bizim başbakanımız var. Ve başbakanımızın arkasında durmaya devam ediyoruz.

Bu listenin yankıları muhakkak ki olacaktır. Hatta bir süre de devam edecektir bu yankılar. Biz de ilerleyen süreçte farklı yorumları dillendiririz. Ancak şimdi tek söylenecek sözün ‘hayırlı olsun’ olması gerektiğini düşünüyorum.

7 Haziran’dan bu yana hükümetsiz geçen sürede ülkenin gerginliklerini, ekonomik sıkıntılarını, sosyal sıkıntılarını ve terörü düşününce artık bir hükümetin kurulmasının önemini çok daha iyi anlayabiliyoruz.

Ahmet Davutoğlu’nun dışında, Lütfi Elvan, Yalçın Akdoğan, Numan Kurtulmuş, Mehmet Şimşek, Tuğrul Türkeş, Bekir Bozdağ, Süleyman Soylu, Berat Albayrak, Akif Çağatay Kılıç, Binali Yıldırım, Veysel Eroğlu, İsmet Yılmaz, Efkan Ala, Cevdet Yılmaz, Nabi Avcı isimlerinin kabinede bulunmasına zaten yüksek olasılıkla bakılıyordu.

Yani bu şekilde baktığımızda aslında çok fazla sürprizi olmayan bir liste. Tabii ki tüm Konyalıların istediği gibi bizim de gönlümüzden geçen Karaman Milletvekili Recep Konuk’un Tarım Bakanı olması ayrıca Konya’ya da bir bakanlık verilmesi idi. Ancak dediğim gibi bunun olmaması bu listenin olmadığı anlamına gelmiyor.

Tüm bakanlara yeni görevlerinin hayırlı olmasını dilerken aynı zamanda tüm vatandaşlarımıza da yeni hükümetimizin refah getirmesini diliyoruz. Hayırlı uğurlu olsun inşallah.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mustafa Ekmekcioğlu Arşivi
SON YAZILAR