Mustafa Ekmekcioğlu

Mustafa Ekmekcioğlu

Her İl’e ayrı strateji

Her İl’e ayrı strateji

31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde Ak Parti ile Milliyetci Hareket Partisinin Cumhur İttifakı yapmayacak olmasının kesinleşmesinin ardından özellikle Ak parti’de yoğun çalışmalar başladı.

Belediye başkanlığına, il genel meclisine ve belediye meclisi üyeliğine aday olacak kişiler için önemli kriterler konuldu.Seçimin çok önemli olmasına binaen adaylarında önemli kişiler olması için yoğun çalışmalar yapan Ak Parti Genel Merkezi, herkesi kucaklayan adayları belirlemek için çalışmakta.

Recep Tayyip Erdoğan'ın karizmasına sığınan veya partinin sırtına basarak aday olanlarla seçime girmeyeceklerini açıklayan Ak parti Genel Merkezi, partiye olumlu  bir şeyler katacak adaylarla  seçime girmeye hazırlanıyor.

Ak Parti’den aday olacak kişiler ilk önce mütevazi olacak. Aynı zamanda adaletli ve hakkaniyetli kişilerden olacak. Toplumun en alt kesimine ve en üst kesimine aynı davranacak. Millete sadakatli olması çok önemli.

Yerel seçimlere büyük önem veren Ak Parti ayrıca her il için ayrı stratejiler uygulayacak. Ak Parti Genel Merkezi her il için ayrı çalışmalar ve anketler yaparak halkın isteklerini belirleyerek bu isteklere cevap verebilecek adaylar ile seçimlere girmeye hazırlanıyor.

Özellikle büyük şehirlerde insanları çileden çıkartan bir takım yüksek binalar, beton yığınları, daracık sokaklar, daracık şehirler olmaktan kurtarmak için çalışılacak. İnsanların yaşamaktan mutluluk duyacağı ve rahat nefes alacağı projelerle vatandaşları bu çileden kurtarmaya çalışacak.

Cumhur İttifakının olmaması sonucu bazı iller için özel projeler ve stratejiler yürütecek olan Ak parti Genel Merkezi, en güçlü ve güvenilir adaylarla seçime girmeye hazırlanıyor. 2023 hedefine hükümet ve yerel seçim elele ulaşmak adına ince elenip sık dokunulacak bir seçim süreci yaşayacağımız aşikar.

AK Parti demek Recep Tayyip Erdoğan demektir. 31 Mart 2019 yerel seçimlerde de şüphesiz Ak parti’nin en önemli silahı yine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olacaktır. Çeşitli açılışlarla, organizasyonlarla ve mitinglerle halka hitap edecek olan Cumhurbaşkanı, Ak Parti’nin daha çok belediye alması adına çalışmalar yapacaktır.

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mustafa Ekmekcioğlu Arşivi
SON YAZILAR