Mustafa Ekmekcioğlu

Mustafa Ekmekcioğlu

Hayat eve sığar

Hayat eve sığar

Hayat eve sığar

Koronavirüs illeti ile  milletce mücadelemize durmadan ve yeni tedbirlerle devam ediyoruz. Hükümet yetkililerinin aldıkları kararlara karşı hepimiz duyarlı olmalıyız. Korona Virüs illetini hafife almayalım.“Bana bulaşmaz” demeyin.

7’den 70’e işin ciddiyetine varalım, artık evde kalmamız isteniyorsa evde kalalım. Sırf ucuz kahramanlık olsun diye kendinizi cadde ve sokaklara atarak, insanların da hayatlarını tehlikeye atmayın. Biliyorsunuz bu süreçte Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu, Valilere büyük görev ve sorumluluklar yükledi.

Bizlerde bu süreçte  Konyalılar olarak Valimiz Cüneyt Toprak’a destek olmak ve onun işlerini kolaylaştırmak zorundayız.  Gerçek bir Konyalının yapması gerekende budur. Hem kendisini koruyacak ve hem de yetkililerin aldıkları kararlarda onlara yardımcı olacak.

Konyalı olarak en çok sevdiğimiz şeylerden biriside Konyaspor. Bizlerde futbolu çok seven insanlar olarak Konyasporumuz ve süper ligle  ilgili gelişmeleri ve Türk futbolunda alınacak kararlı bekliyoruz.Bakalım süreç nasıl sonlanacak.Bana göre TFF, Avrupa Liglerindeki gelişmelere göre karar verecek. Ama en doğrusu ligleri mevcut hali ile tescil etmesidir.

Bu sezon ligleri hiç oynatmamış gibi kabul etmek futbola ihanet olur.Yine de biz Korona Virüsle Mücadele kapsamında diyoruz ki; Evde Kal Konya. Evde Hayat var çünkü Hayat Eve Sığar.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mustafa Ekmekcioğlu Arşivi
SON YAZILAR