Mustafa Ekmekcioğlu

Mustafa Ekmekcioğlu

Cennet anaların ayakları altındadır

Cennet anaların ayakları altındadır

Cennet anaların ayakları altındadır

Toplumsal yaşamın ayrılmaz bir parçası, fedakârlığın, anne sevgisi ve şefkatin sembolü olan kadınlarımız, bugün vatanı için gözünü kırpmadan canını feda eden kahraman şehitlerimizi yetiştirmiş, nesiller boyu ailesi için, devleti ve milleti için üstün bir cesaret göstererek tüm zorlukların üstesinden gelmiştir.

“Cennet Anaların Ayaklarının Altındadır” inanışının mensupları olarak; kadınlarımızın daha iyi eğitim almasını sağlamak, toplumun her alanında hak ettiği saygı ve sevgiyi göstermek için bugün daha fazla çalışmalıyız. Zira kadınlar, çocuklarımızın ilk öğretmeni, yarınlarımızı ve geleceğimizi inşa edecek nesillerimizin yetiştiricileridir.

Kadınlarımız, hayatın her aşamasında güzelliği, iyiliği, merhameti yaşatıyor. 15 Temmuz hain darbe girişiminde olduğu gibi tankların karşısına dikilen, hayat mücadelesinde topluma onuruyla büyük fedakarlık gösterip destek veren kadınların bir gün değil her gün hatırlanması gerekmektedir. Hayatın her aşamasında güzelliği, iyiliği, merhameti, şefkati yaşatan tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum

Kadınların hayatı şekillendirdiğini ve geleceği yetiştirdiğini artık hepimiz biliyoruz. Kadınlarımız her şekliyle hayata, ülkemize anlam katıyor. Kadınlarımızın toplum hayatında daha etkili, daha üretken ve daha çok söz sahibi olması noktasında gayret gösteriyoruz. Onların huzurlu ve mutlu şekilde geleceğe kendilerine hazırlayabilmesi, çalışma hayatlarındaki konumunun güçlendirilmesi için gereken ne varsa yapıyoruz.

Kadınlarımızın hem aile hem toplum hem de iş hayatına kattıkları güzellikler ile ülkemizin gelişmesine büyük katkılar sağlıyor.Bu duygularla, başta Şehitlerimizin anneleri olmak üzere, yüreklerindeki sevgi ve şefkati hiç bir karşılık beklemeden veren, gelecek nesillerimizi en iyi şekilde yetiştirecek olan annelerimizin ve tüm kadınlarımızın “Dünya Kadınlar Günü”nü kutlar, esenlikler dilerim.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mustafa Ekmekcioğlu Arşivi
SON YAZILAR