Mustafa Ekmekcioğlu

Mustafa Ekmekcioğlu

Bu vatan azizdir

Bu vatan azizdir

Son yapılan Şanlıurfa İli Viranşehir İlçesindeki bombalı saldırı bir kere daha göstermiştir ki, ülke olarak çok zor günler yaşıyoruz. Biri çocuk iki vatandaşımızın hayatını kaybettiği saldırıda ayrıca on beş vatandaşımızda yaralanmıştır.

 

Artık terör ve onun iç ve dış ortaklarının yaratmaya çalıştığı huzursuzluğun hemen herkes farkında. Millet olarak bir şeyler yapmamız lazım. Toplumumuzda bencilliğini gizleyemeyecek kadar bencil ve manfeatçi olan çok az bir kısım insandan başka herkes artık kendi çapımda ne yapabilirim diye düşünmelidir.

 

Bir şeyler yaparak ülkemiz üzerine oynanan karanlık oyunları ortadan kaldırmalıyız. Gerek kamu görevlisi ve gerekse özel anlamda çalışmakta olan herkes üzerine düşeni yapmalı, emniyet güçlerine yardımcı olmalıdır.

 

Tarih boyunca bir çok badireler atlatan yüce Türk milleti, bu gibi hain oyunları da bozmaya muktedirdir. Fabrikasının kapısını kendi kazancından çok ülke ekonomisinin kazancını düşünerek açan girişimcimizden, iş makinesinin başına, alacağı ücretten çok ülkesi için üretmeye çalışan işçiye,  ekonominin çarklarının dönmesi için eşinden, dostundan borç alarak ödemelerini yapan esnafımıza, ülkemizin içinde bulunduğu durumun farkında olan bu nedenle, az olan emekli aylığını ucu, ucuna denk getirerek bu zor günlerin geçmesine şikâyet etmeden katkı veren emekli ve ücretlimizi gördükçe nasıl, asil bir milletin ferdi olduğumu görüp duygulanıyor ve gurur duyuyorum.

 

15 Temmuz ile şahlanan milli birlik ve beraberliği bozmadan yeniden bir şahlanış yapmalıdır. Her karanlığın ardı aydınlıktır düsturundan hareket ederek karanlıkları yırtmalı, aydınlık yarınlara doğru hareket etmeliyiz.

 

Mutlaka bu zor günler geçecek, akan kanın yerini huzur alacaktır. Bundan kimsenin endişesi yoktur. Türkiye’nin geleceği için karamsar düşüncelere hiç gerek yoktur. Huzur ve güvenlik dolu yarınlar bizi beklemektedir.

 

Teröre yardım eden veya türlü yollarla teşvik ve destek verenler, ülkemizin yarınlarının aydınlattığı günlerde yakıp kavrulacaklardır. Bu ülke, üç beş çapulcu ve eşkiyaya pabuç bırakmayacak kadar kıymetli ve azizdir.

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mustafa Ekmekcioğlu Arşivi
SON YAZILAR