Mustafa Ekmekcioğlu

Mustafa Ekmekcioğlu

Ak Parti’nin keyfi yerinde

Ak Parti’nin keyfi yerinde

1 Kasım seçimlerinde tek başına iktidar olmayı başaran Ak Parti, hükümeti kurduktan sonra yaptığı icraatları ile de halkın sevgisini kazanmaya devam ediyor. Seçim öncesinde meydanlarda verdiği vaatleri bir bir hayata geçiren Ak parti Hükümeti, bunun karşılığını da almaya başladı.

 

2 Hafta önce farklı şirketlere yaptırılan anketlerde Ak Parti’ye halkın ilgisi konulu anketlerde çıkan sonuçlar, Ak parti genel merkezini rahatlattı. AK Parti'nin, farklı firmalara yaptırdığı son anketlerde oy oranı yüzde 3 artırarak yüzde 52-53 düzeyine çıkardığını bildirdi. 5 bin kişinin katıldığı anket sonuçlarında oy oranının önemli oranda arttığını gören Ak Parti, yollarına devam etmeye karar verdi.

 

1 Kasım seçimlerinde yüzde 50 oy alan AK Parti'nin, son yapılan ankette yüzde 53 civarında çıkması üzerine genel merkez yöneticileri "AK Parti, vaatlerinin hepsini yerine getirdi. Asgari ücret bin 300 liraya çıkarıldı, kadınlara ne vaat edildiyse, engellilere, gençlere, öğrencilere ne söz verildiyse, taşeronlara ne vaat edildiyse hepsini yaptı ve bunların hepsini parlamentodan geçirdik. Seçim öncesinde 'söz verdik yapıyoruz', seçim sonrasında 'söz verdik yapacağız' ve sonra da vaatler yerine getirildikten sonra 'söz verdik yaptık' diyerek, buna ilişkin kitapçıklar hazırladık. Partimizin, 1 Kasım seçimleri öncesinde halka verdiği tüm vaatler yerine getirildi ve ardından yaptırdığımız ankette oy oranımız yüzde 52-53'e çıktı." Diyerek mutluluklarını dile getirdi.

 

Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun kararlı ve istekli tutumu ile çalışmalarına devam ettiklerini söyleyen genel merkez yöneticileri   "Oy oranımızın artışında birinci etken Sayın Başbakanımızın kararlılığı  sonucu  vaatlerimizin yüzde 100'ünün yerine getirilmiş olmasıdır, ikinci önemli etken ise terörle mücadelemiz ve bu konudaki kararlılığımızı sürdürmemizdir." dedi.

 

Böylesine kritik bir dönemde iktidar partisinin oylarını artırması ve vatandaşların yüzde 52-53’ünden güven alması diğer siyasi partilere örnek olacak bir davranış olsa gerek

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mustafa Ekmekcioğlu Arşivi
SON YAZILAR