Mustafa Ekmekcioğlu

Mustafa Ekmekcioğlu

Adaylık için gerekli olanlar

Adaylık için gerekli olanlar

İktidar Partisi Ak Parti’de liste sıralamasında yaşanan heyecan her geçen gün artarak devam ediyor. Bundan önce temayül yoklamasına giren aday adayları daha sonra Ankara’da genel merkezce mülakata tabi oldular.

Üç gün süren mülakatlar sonucunda basına sızmayan ama kulislerce konuşulan dedikodulara göre 206 olan aday adaylarının sayısı 45 dolayına kadar düşmüş. Artık bütün çalışmalar bu 45 aday adayının üzerinde yoğunlaşmaya başlamış.

Ak Parti’de şimdi yaşanan heyecan, genel merkezce yaptırılmakta olan anketlerde aday adaylarının yer alma telaşıdır. Partililer ve vatandaşlarca yapılmakta olan anketlerde  ön sıralarda çıkması halinde aday adayların adaylıkları biraz daha kolay.

Ancak aday belirlemede en önemli kriterlerden biriside, adayın CV’sinin olumlu olması.

CV de yetmiyor, adayın bilinilirliği partili olmayan kişilere sorulacak. Teşkilatın tanıdığı ve güvendiği kişi olmalı. İşte o zaman aday olmak kolay.

Adeta ince elenip sık dokunan dedikleri cinsten bir çalışmalar yapan genel merkezin aday belirleme kriterleri bunlar. 7 Nisan tarihinde bakalım hangi aday adayı bu kriterleri geçmiş olacak. Hep birlikte göreceğiz

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mustafa Ekmekcioğlu Arşivi
SON YAZILAR