Mustafa Ekmekcioğlu

Mustafa Ekmekcioğlu

Aday adayları terliyor

Aday adayları terliyor

Milletvekili aday adayı olanlar  dünden itibaren büyük bir heyecan içerisindeler. Hepinizinde bildiği gibi AK Parti’den aday adayı olanlar Genel merkezce mülakata tabi tutulmaktalar. İsim sırasına göre yaklaşık 190 aday adayı bu mülakata katılacaklar.

Aslına bakacak olursanız seçime şunun şurasında ne kadarlık bir süre kaldıki.Fazla değil yaklaşık üç aylık bir süre kaldı.Bu üç aylık süre zarfında bir sürü mülakat ve temayülden geçecek aday adayları 7 Nisan günü adaylıkların açıklanması ile sona erecek.

Adayların açıklanması ile birlikte daha değişik çalışmalara şahit olacağız. Sorunlarımızı çözecek veya Mecliste dile getirecek olan vekillerimiz, asıl olan millet adına işler yapacaklar.Daha değişik bir anlatımla vekil  sizin seçeceğiniz ve şu sıralar bilbortlara, duvarlara, ilan panolarına asılan afişlerde yazdıkları gibi sizlerin işlerini gören ve adınıza vatan için çalışan kişiler olacaktır.

Milletin vekili olabilmek, milletin sorunlarına ortak olabilmek öyle basit bir konu değildir. Bu işler sözle, yazıyla olmaz. Kazandığında ettiğin yeminin arkasına sığınarak, verdiğin söze sadık kalarak, namusunu koyduğun yeminini hatırlayarak çalışacaksan ortaya çıkmalısın. Yoksa neye yarar. Biz böylelerini tam altmış yıldır görüyoruz.

Bugünden itibaren MHP’de de milletvekil aday adaylarının resmi başvuruları başlayacak. Başvuruların genel merkeze yapılacağı partide heyecanlı bekleyiş devam etmektedir. MHP, bu seçimlerde iki olan milletvekili sayısını artırmanın yollarını arayacak, buna paralel bir çalışma sergileyecek.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mustafa Ekmekcioğlu Arşivi
SON YAZILAR