Mustafa Ekmekcioğlu

Mustafa Ekmekcioğlu

40 gün kaldı

40 gün kaldı

7 Haziran Genel seçimlerine kırk gün kaldı. MHP dışındaki partilerin açıklanmış olan seçim beyannameleri gündem oluşturmaya devam ediyor. Bildiğiniz gibi MHP 3 Mayıs Türkçüler Günü’nde seçim beyannamesini açıklayacağını daha önce duyurmuştu.

Ak Parti’nin seçim beyannamesinin ardından 81 il için ayrı ayrı hazırlamış olduğu seçim vaatleri de ilgi çekiyor. Konya için açıklanmış olan “metro” sözü hala daha vatandaşlar tarafından tartışılıyor. Bazıları mümkün olduğunu söylerken bazıları ise mümkün olmadığı konusunda konuşuyor.

2023 Türkiye’sinde Konya için metro önemlidir. Metro aynı zamanda modernliğin, hızlılığı, güvenin ve sessizliğinde işaretidir. Konya için metro elzemdir. Toplu ulaşım sorununa kökten çözüm yoludur. Tramvaylarda yaşanan kaza ve talihsizlikleri metro ile sonlandırılabilir.

CHP’nin seçim vaatleri hala tartışılmaktadır. Vaatlerin bütçeye ekonomik bir yük getireceği, bunun ise ekonomiye ağır darbeler vuracağı tartışılıyor. Bir de kaynağı belli olmayan vaatler diye sözü ediliyor. Ancak bütün bunların gerçek olup olmadığı şu anda Kılıçdaroğlu ve kurmay ekibinin bilgisi dahilindedir. Herhalde bir bildikleri vardır diye düşünüyorum.

Ancak piyasalarda bir seçim havasını görmek ne yazık ki mümkün değil. Vatandaşlar hala seçim atmosferine girmiş değiller. Zaman içerisinde seçim havasına girip girmediklerini de hep beraber göreceğiz.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mustafa Ekmekcioğlu Arşivi
SON YAZILAR