Mustafa Ekmekcioğlu

Mustafa Ekmekcioğlu

22 Mayıs “Berat” kandili

22 Mayıs “Berat” kandili

Genel başkanlığa aday olmayacağını açıkladığı tarihi veda konuşmasının ardından dün Konya’da hemşerileri ile buluşan Ahmet Davutoğlu, biraz olsun moral buldu. Heyecanlı  ve coşkulu bir kalabalık gurubun karşıladığı Ahmet Davutoğlu, kendisini karşılayanlara çok kısa bir konuşma yaparak “Allah devletimize zeval vermesin” dedi.

 

Ak Parti Konya il teşkilatının ve Konya milletvekillerinin yalnız bırakmadığı Ahmet Davutoğlu Cuma namazını kıldığı Kapu Camisi etrafındaki esnafla da sohbet ederek vatandaşlarla sohbet etti. Sık sık “dik dur eğilme, Konya seninle” sloganları atan gençlerde Davutoğlu’na destekte bulundular.

 

Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun 22 Mayıs tarihinde yapılacak olan Ak Parti Olağanüstü Genel Kurulunda genel başkanlığa aday olmayacağını açıklamasının ardından, siyasi kulisler şimdi Ahmet Davutoğlu’nun yerine kimin genel başkan olacağını konuşmaya başladı.

 

Kulislerde en çok ismi geçenler arasında  Binali Yıldırım, Bekir Bozdağ, Numan Kurtulmuş, Berat Albayrak isimleri çok yazılıp çiziliyor. Hatta sosyal medyada “3B” formülünü bile ortaya atanlar var. Yani Binali Yıldırım, Bekir Bozdağ ve Berat Albayrak.

 

22 Mayıs’ta kimin genel başkan adayı olacağını şu anda sadece Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan biliyor. Zaten Cumhurbaşkanının gönül onayından geçmeyen kişi Ak parti’ye genel başkan olamaz. Olsa bile kazanması neredeyse imkansız.

 

Tek adayla olağanüstü kongreye gitmesi neredeyse kesin hale gelen Ak parti’de şimdi bazı kişiler  yine sosyal medya üzerinden bir şeyler paylaşmaya başladı. 22 Mayıs 2016 Pazar günü bir kandil gecesinin hemen ardı ve bu kandil gecesinin de adı “Berat Kandili” Bilmem anlatabildim mi?

 

 

 

 

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mustafa Ekmekcioğlu Arşivi
SON YAZILAR