Mustafa Ekmekcioğlu

Mustafa Ekmekcioğlu

2014 yılını uğurlarken

2014 yılını uğurlarken

Koca bir yılı daha geride bırakıyoruz. 2014 yılına veda ederken 2015 yılını da yeni umutlarla, hayallerle ve isteklerle karşılamanın telaşını yaşıyoruz. 2014 yılının acılarının yeniden yaşanmaması için dualar edelim hep birlikte.

Yeni bir yılda telafisi imkansız şeyler yaşamayalım. Yeni yılda insanları ve özellikle kendimizi severek başlayalım hayata. Hoşgörüyü ön plana çıkaralım, affetmeyi bilelim. En önemlisi ise hayata gülümseyerek bakma cesaretini gösterelim.

Yeni yılda önceliklerimizi belirleyelim. Sevdiklerimize daha sıkı sarılalım. Sevgimizi ifade etmekten hiçbir zaman geri durmayalım.  Güzel olan her şeyin onunla olduğunu … Seni seviyorum demekten ürkmeyelim bu kadar nasılsa biliyor demek yerine gözlerine bakarak söyleyiverelim ne kaybedilir?

Umutla gireceğiz 2015’e de başka yolu yok. Yine en güzel şarkıları dinleyip eşlik edeceğiz en sevdiklerimizle. Yine hediyelerin en güzelini alıp en güzelini vereceğiz elimizden geldiğince… En mutlu bakışlar olacak gözlerimizde, en içten kahkahalar olacak evlerimizde, sofralarımızda… Koca bir yıl hem kendimizin hem ülkemizin yaşadığı sıkıntıları unutup dilekler dileyeceğiz bu sefer daha bir inanarak.

Ben şahsen huzur diliyorum. Gerisi zaten geliyor en azından öyle inanıyorum. Yalansız huzur dolu bir dünya. Yani tam da olması gerektiği gibi aslında.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mustafa Ekmekcioğlu Arşivi
SON YAZILAR