Erhan Dargeçit

Erhan Dargeçit

Nice 7 yıllara

Nice 7 yıllara

4 Mart 2013 yılında Anadolu’da Bugün gazetesinin ilk sayısı çıktı. 4 Mayıs 2013’te yani 2 ay sonra da benim ilk köşe yazım Anadolu’da Bugün gazetesinde yayınlanmaya başladı. O günden bu güne tam 7 yıl olmuş.7 Kocaman yıl ve daha dün gibi her şey hatırımızda…

Sıkıntılı ve kötü geçen günlerin yanı sıra çok eğlenceli ve mutlu günlerimiz de oldu. Onlarca insan geldi ve geçti. Ama hani hep klişe bir laf vardır ya: “kişiler geçicidir, kurumlar kalıcıdır” işte onlarca kişi geldi geçti ve yine onlarca kişiyle kurum olarak yayın hayatımıza devam ediyoruz. “Ben olmazsam gazete olmaz” diyenler oldu; onlar yok ama gazete var.

İşte anlatmaya başladığınızda 7 sene çok uzun bir süre gibi geliyor ancak baktığınızda öyle de uzun olmadığını görüyorsunuz.

O günlerden bu güne tabii ki biz de hep yeni yeni şeyler deneyerek okuyucuya ulaşmakta en iyisini bulmaya çalıştık. Anadolu’da Bugün gazetemizin yanı sıra www.anadoludabugun.com.tr ; www.anadoludabugunspor.com ; www.anadoludamagazin.com internet siteleriyle ve de www.kanalanadolu.tv web tv yayınlarıyla Konya’ya ve tüm Türkiye’ye hizmet ediyoruz.

Bu son 7 senede Türkiye’de olanlara baktığımızda 4 tane genel seçim, 2 tane yerel seçim, 1 tane cumhurbaşkanlığı seçimi, 1 tane anayasa referandumu, bunun dışında dış gelişmeleri saymazsak, FETÖ darbe girişimini de eklersek ülkenin yaşadıklarını hiç de öyle 3-5 kelimeyle geçirme şansımız yok. Ve tüm bu olayları 7 seneye sığdırdık. İşte bu 7 sene boyunca olan bu olayların hepsini Anadolu’da Bugün yayınlarından takip etme olanağı oldu.

Anadolu’da Eğitim, Anadolu’da Sağlık, Anadolu’da Çocuk, Anadolu’da Kadın, Anadolu’da Tarım, Anadolu’da Sanayi, Anadolu’da Turizm, Anadolu’da Mevlana dergilerimizle; Yıllık yayınladığımız futbol fikstürüyle, Milli maçlara özgü yayınladığımız Milli takım ekleriyle, Konya’daki fuarlara ait fuar ekleriyle okuyucularımızla her fırsatta buluşmaya çalıştık.

Anlayacağınız 7 dolu dolu yılı aslında sizlerle beraber geçirdik. Sizler bize destek oldunuz, bizler sizin gözünüz kulağınız olduk. Ve nihayetinde işte 7. yaşımızı kutluyoruz.

Konya’da bulunan tüm basın yayın kuruluşlarının da gelişmemizdeki emeklerini yadsımamak lazım. Çünkü onlar sayesinde gelişmenin dinamikliğini yaşamış olduk. Hem tatlı rekabetler, hem omuz omuza mücadeleleri tüm bu basın yayın kuruluşlarıyla beraber verdik.

Bugün 7.yılımızı kutlarken bu 7 yılda olanları ayrıntılarıyla yazmak da gerekir. Ama bugün pasta kesme günü ayrıntıları yarın konuşalım.

Tüm okurlarımıza desteklerinden ötürü saygılarımı sunarken, eski ve yeni tüm mesai arkadaşlarımıza da sevgilerimi iletiyorum.

Nice 7 yıllara…

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erhan Dargeçit Arşivi
SON YAZILAR