Mustafa Ekmekcioğlu

Mustafa Ekmekcioğlu

Katil Esed layığını bulacaktır!

Katil Esed layığını bulacaktır!

Katil Esed layığını bulacaktır!

Ülkemizin bekası milletimizin devamı için Suriye'de olduğumuz herkes tarafından bilinmelidir. 'Ne işimiz var orada?' diyenlere, 'Tam da olmamız gereken yerdeyiz.' diyorum. Bu süreçte kısasa kısas başlatan devletimizin ve milletimizin koşulsuz yanında olduğumuz bilinmelidir. 27 Şubat tarihinde Suriye rejim güçleri tarafından  yapılan hain saldırıyı en ağır şekilde kınıyor ve lanet ediyorum.

Bu hain saldırıya Haçlı zihniyeti her zaman olduğu gibi kayıtsız kalmış, basit ve sırt sıvazlar gibi acımızı paylaşır açıklamalar yapmışlardır. Her zaman olduğu gibi bizleri yanıltmamış ve kendilerinden bekleneni yapmışlardır. Şehitlerimizin bize emanet olarak bıraktığı bu topraklar, her geçen gün daha ağır bir anlamla yoğrulmaya devam etmektedir.

Bize bu acıyı yaşatan katil Esed ve onun iş birlikçileri, nihayetinde akıttıkları kanda boğulacak ve bu yaptıklarının hesabını verecektir. Amacı sadece sınırlarının güvenliğini sağlamak, bölgeden gelebilecek tehditlere karşı önlem almak ve masum insanların canının daha fazla yanmaması için çaba göstermek olan ülkemize yapılan bu hain ve kalleşçe saldırıya gerekli cevabın verildiğini görmek, acıyla kavrulan yüreklerimizi bir nebze olsun ferahlatacaktır.

Türk milleti, var olduğu günden bu yana vatanı ve bağımsızlığını namusu bilmiş, herhangi bir tehdit karşısında gözünü bile kırpmadan canını feda etmiştir. Bugün de bizlerin huzuru, vatanının bölünmez bütünlüğü ve milletinin bekası için sınır ötesinde görev yapan gözü pek Mehmetçiğimiz, ne yazık ki hain bir saldırıyla karşı karşıya kalmıştır. Kahraman askerlerimize Allah'tan rahmet, yaralı Mehmetçiklerimize ise acil şifa diliyorum. Sadece yüreğimizle değil, tüm varlığımızla, canımızla, tüm maddi imkanlarımızla vatan görevinde devletimizin yanındayız ve emrindeyiz.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mustafa Ekmekcioğlu Arşivi
SON YAZILAR