Emel Şerife Hasçağan

Emel Şerife Hasçağan

2017 yılını uğurlarken

2017 yılını uğurlarken

Artık 2017 yılını acısı ve tatlısı ile uğurlamaya hazırlanmaktayız. Koskoca bir yıl ve tam olarak 365 gün boyunca ülke olarak mutlu anlar da yaşadık, acı günlerde. Sevindiğimiz günlerde oldu üzüldüğümüz günlerde.

2017 yılının kendi içerisinde bir değerlendirmesini yapacak olursak, ekonomik,siyasal, sosyal ve kültürel anlamda kimimize göre güzel geçti, kimimize göre ise kötü. Ancak yine de takvim yaprakları arasında koskoca bir yılı devirmenin hüznünü yaşamaktayız.

Birkaç gün sonra gireceğimiz 2018 yılında bize düşen ise herkese her bakımdan güzel bir yıl dilemek. Özellikle son zamanlarda büyük bir ihtiyacımız olan toplumsal barışın hayata geçirilmesi açısından umudumuzu ve inancımızı sarsılmaz bir biçimde korumalıyız.

Dünyanın adeta ateş topuna döndüğü, sınırlarımızda yaşanan iç savaş ve kargaşanın bizleride derinden etkilediği 2017 yılını uğurlarken huzurlu ve barış dolu bir 2018 yılı için hepimiz dua etmeliyiz.

2018 yılının en başta ailemiz olmak üzere, kentimize, ülkemize, ulusumuza ve dünya insanlığına barış, huzur ve esenlik getirmesi hepimizin en büyük umududur. Bu vesileyle herkesin 2018 yılını şimdiden kutlar, bütün insanlık alemine sağlık, başarı, huzur ve mutluluklar getirmesini dilerim.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Emel Şerife Hasçağan Arşivi
SON YAZILAR