Turan Yılmaz

Turan Yılmaz

Riot Games saldırıya uğradı!

Riot Games saldırıya uğradı!

lol.jpg

Geçtiğimiz haftalarda Riot Sistemleri saldırıya uğramıştı. Riot Games, bugün fidye için mail aldıklarını ama herhangi bir ödeme yapmayacaklarını belirtti. Oyuncuların kişisel bilgilerinin yanı sıra oyunlara gelecek yeni içerikler ve oyuncuların hilelere karşı olan tutumunda büyük artış gözükecek.

Ne Demek istiyorum?

Oyuncuların kişisel verilerinin hala korunduğu Riot Games tarafından açıklandı fakat bu %100 değil.

Oyunun antivirüs-hile programlarının açık ara kodları ortaya çıktığı için artık oyunlarınıza hile gelme olasılığı daha yüksek özellikle altta belirttiğim hileci türleri gibi.

Hileler şuan her yerde gezmekte kesinlikle bunları desteklememekteyim. Riot Games Vanguard tarafından en kısa sürede çözüleceğini düşünmekteyim.

riot.jpg

Riot Games Nedir?

Riot Games, şuan piyasa bulunan League Of Legends , Valorant , TFT , League of Legends Mobile oyunlarının sahibi ve Online oyun kategorisinde birinci sırada bir oyun şirktedir.

Özelliklede ülkemizde oyunlarının çok popüler olduğunu düşünürsek bu gerçekten büyük bir olay.

Dün bilgisayarımda Riot Games Launchera açtığımda böyle bir hata gördüm ve sisteme erişimim sağlanamamaktaydı.

League of Legends Nedir?

Moba oyunlarını en ileri seviyeye taşıyan bir oyundur kendisi. Birçok turnuvası şarkısı ve dizisi bile çıkmıştır. Bir Harita üzerinde Üst Orman Orta Alt ve Destek rollerinden birini seçerek 5 vs 5 oynadığınız bir oyun türü.

Valorant Nedir?

Valorant MMOFPS tarzında bir oyundur. Diğer MMOFPS oyunlarından ayıran en önemli özelliği ise her karakterin kendine ait has yeteneklerinin olması ve renkli grafikleri oynanış tarzıdır.
TFT Nedir?

TFT satranç oynadığınızı düşünün fakat satrançta taşlar yerine oyundaki kahramanlar var. Mükemmel bir strateji zeka ve şans oyunu olarak nitelendirebileceğimiz telefon ve bilgisayardan da oynanan keyifli bir oyundur.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Turan Yılmaz Arşivi
SON YAZILAR