Ayşegül Badem

Ayşegül Badem

Boğa Burcunda Bereketli Yeni Ay

Boğa Burcunda Bereketli Yeni Ay

Merhabalar efendim, bu hafta güzel bereketli bir gökyüzü gündemimiz var. Boğa burcunda bir yeni ay deneyimleyeceğiz. 8 Mayıs 06:22 de yaşayacağımız bu dolunay emeklerimizin karşılığını verecek bize. Toprak grubunda olan Boğa burcu konforu ve bereketi sever. Toprak zaten muazzam değil midir. Toprağa ne verirseniz karşılığını en güzel şekilde alırsınız. O yüzden bu yeniay oldukça bereketli. Anın haritasında ikizler yükseliyor. İletişimi yüksek bir hafta.

Burçlar bazında ise,

KOÇ: Yeni gelir kaynakları üretmek, yatırım ve birikim yapmak için adımlar atacaksınız. Bolluk ve bereketinizin açık olduğu bir hafta deneyimleyebilirsiniz.

BOĞA: Yeni adımlar ve güzellikler için sahne sizin.Tarzınızı, bakış açınızı değiştireceksiniz. Önce ben diyecek ve yeni adımlar atacaksınız. Haftanın en şanslı burcusunuz.

İKİZLER: Biraz içe çekilip kendinizi dinlenme moduna alabilirsiniz bu hafta. Çok fazla kalabalıklara çıkmak yerine sakin ve huzurlu ortamlar arayabilirsiniz. Sizden saklanan gündemler karşınıza çıkabilir.

YENGEÇ: Yeni arkadaşlar edineceğiniz ve kendinizi sosyal alanlarda bulacağınız bir hafta olabilir. Arkadaşlarınız bu hafta odak noktanız. Yeni eğitimler ve seminerlere başlayabilirsiniz.

ASLAN: İş ve kariyer alanlarınızda güzel gelişmeler ve iş teklifleri ile karşılaşabilirsiniz. Yeni anlaşmalar ve terfiler oluşabilir. Kariyer iş yaşamınız bu hafta yoğun ve hareketli.

BAŞAK: Seyahate çıkabilirsiniz yada seyahat planları yapabilirsiniz bu hafta. Yurt dışı konularınız gündeme gelebilir ve yeni projeler üretebilirsiniz. Akademik alanlarda başarılar elde edebilirsiniz.

TERAZİ: Kredi ,banka borç, alacak verecek işlemlerinizi bu hafta gündeminizde olabilir düzenlemeler yapabilirsiniz. Bir yerlerden miras yada toplu para işlemleriniz varsa bunlar bu hafta açığa çıkabilir.

AKREP: Evlilik ve ilişki hayatınız bu hafta gündeminizde olabilir. Evlilik yada otaklık kurma eğiliminde olabiliriniz. Danışmanlık verdiğiniz yada aldığınız konularda güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz.

YAY: Sağlık ve bağışıklığınıza önem verdiğiniz bir hafta olabilir. Hem ruhsal hem fiziksel detokslara başlayabilirsiniz. Çalışma ortamınız, arkadaşlarınız gündemde olabilir. Günlük rutinlerinize yeni düzenlemeler getirebilirsiniz.

OĞLAK: Bu hafta spora başlayabilirsiniz. Aşk hayatınızda güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Sizi mutlu edecek, yeni hobiler edinmek isteyebilirsiniz. Çocuklarınızla daha çok vakit geçirmek isteyebilirsiniz.

KOVA: Anne baba ve aileniz gündemde olabilir. Bu hafta taşınma ve ev alma konuları gündeminizde olabilir. Evinizi güzelleştirmek, dekore etmek isteyebilirsiniz.

BALIK: Kısa seyahatlere çıkabilirsiniz. Kardeşleriniz, kuzenleriniz ve yakın çevrenizle daha çok vakit geçirebilir ve destek görebilirsiniz. Eğitim vermek, almak isteyebilirsiniz. Online işlerde başarı sağlayabilirsiniz.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ayşegül Badem Arşivi
SON YAZILAR