Mustafa Ekmekcioğlu

Mustafa Ekmekcioğlu

Yedi yaşındayız!

Yedi yaşındayız!

Yedi yaşındayız!

4 Mart 2013 yılında "Daha iyi bir Konya" ve "Daha iyi habercilik" diyerek yola çıkan, gerçeklerden kopmayan manşet ve haberleriyle gündemi belirleyen  Anadolu'da Bugün Gazetemiz yedi yaşında.

Aradan geçen yedi yıl boyunca  binlerce kişinin okuduğu köşe yazarları, hızlı ve tarafsız internet haberciliğiyle de ana akım medya organlarından biri olan Anadolu'da Bugün Gazetesi, kısa sürede her kesimin yakından takip ettiği, gündem belirleyen bir medya markası olmayı başardı. Yazılı basın ve internet mecrasında özel haberleri ve toplumsal konulara farklı bakış açısı getiren yayıncılık anlayışıyla gazetemiz okurlarının desteğiyle etkili ana akım medya organlarından biri oldu.

Desteğini ve gücünü okuyucusundan alan Anadolu'da Bugün Gazetesi, yeni yeni yıllara yelken açmanın heyecanını taşımaktadır. Özel haberleriyle gündemi belirleyen Anadolu'da Bugün Gazetesi , abartıdan uzak, gerçeklikten kopmadan fikri takibi ön plana çıkaran yayıncılık anlayışıyla rakiplerini kıskandıracak manşetlere imza attı.

Özel haberlerinin yanı sıra Konya'nın  en iyi yazar kadrosu’nun Anadolu'da Bugün Gazetesi  her geçen gün büyüyen okur kitlesine ve etkinliğe ulaşmasındaki payı da hiç şüphesiz büyük. Gazete ve anadoludabugun.com.tr  üzerinden her gün yüz binlerce kişinin takip ettiği köşe yazarları, sosyal medya ve internet sitelerinde yazıları en çok paylaşılan kalemler arasına girdi.

Haber sitesi olarak yola çıkan gazetemiz, internet mecrasında da ‘tık avcılığı’ yerine önce haber ve yorum vermeyi düstur edindi. Türkiye'deki internet siteleri arasında önemli bir yere sahip olmanın yanısıra Konya ve bölge haberciliğinde  de öncü olmayı başardı.

Aradan geçen yedi yılda bir çok gazeteci arkadaşımızın emeği ile bu günlere gelen gazetemiz, yaşanan her türlü olumsuzluklara rağmen ilerlemesini devam ettirecek olan Anadolu'da Bugün Gazetesi, okuyucuların sesi olmaya ve bölgenin öncü haber kanalı olmaya devam edecektir.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mustafa Ekmekcioğlu Arşivi
SON YAZILAR