Mustafa Ekmekcioğlu

Mustafa Ekmekcioğlu

Yarınlar bizim değil

Yarınlar bizim değil

Hayat adeta bir su gibi akıp gidiyor. Bu yoğun akış arasında siz siz olun bugün için aklınızdan geçenleri asla yarına ertelemeyin. Yapmak istediklerinizi yapın. Hem de hemen yapın.

Bugün bir yakınınızı aramak mı aklınızdan geçti? Fazla beklemeyin hemen arayın. Telefonla olsun veya yanına giderek bu arzunuzu gerçekleştirin.Ona sevdiğinizi söyleyin, onun gönlünü alın. Çünkü bilin ki söylenmeyen sevgi, sevgi değildir.

Ayrıca sevginizi hareketlerinizle ve söylemlerinizle dile getirin.İçinizde saklayarak platonik takılmaktan vazgeçin.Sevildiğini bilmek karşınızdakini de mutlu edecektir.

Sadece sevgiyle sınırlı değil tabi. Şayet içinizden kitap okumak gel,yorsa açın okuyun.Dans etmek geliyorsa hiç durmayın.Sinemaya gitmek, arkadaşlarla buluşmak içinizden geliyorsa yapın lütfen. Bu hem sizi hem de arkadaşlarınızı mutlu edecektir.

İnsan, yaptıklarını hayata geçirdikçe mutlu olur. Bahçenize çiçek dikmek istiyorsanız dikin, toprakta çıplak ayakla dolaşmak istiyorsanız dolaşın. Yağmur altında yürümek istiyorsanız yürüyün.

Ne yapacaksanız hemen yapın. Bugünü yaşayın ve yarına “Allah kerim” deyin.İleride yapamadıklarınız içinizi sızlatacaksa, “keşke” lerle hayata bakmak istemiyorsanız, içinizden geleni hemen bugün yapın.

Yarın belki sizin için veya yapmak istediğiniz için çok geç olabilir.İstek ve arzularınızı yarım bırakmayın. Unutmayalım ki yarınlar bizim değil.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mustafa Ekmekcioğlu Arşivi
SON YAZILAR